Kylie Jenner en Jordyn Woods hebben weer contact en willen aan hun vriendschap werken

Enkele maandjes geleden vond het hele schandaal rondom Tristan Thompson en Jordyn Woods plaats. Het lijkt onderhand weer iets gekalmeerd te zijn in Hollywood. Kylie Jenner heeft blijkbaar zelfs weer contact met Jordyn Woods. De twee zouden aan hun vriendschap willen werken.

Khloé Kardashians ex-vriend, Tristan Thompson, ging vreemd met met Jordyn (de beste vriendin van Kylie). Toch lijkt ze het haar beste vriendin te hebben vergeven. Die zagen we niet aankomen.

Kylie Jenner en Jordyn Woods

Wat was het allemaal een drama daar bij de Kardashians en de Jenners toen ze erachter kwamen dat Tristan Thompson vreemd was gegaan. En wel met de beste vriendin van Kylie nota bene. Als wij in Kylie’s schoenen zouden staan, zouden we het waarschijnlijk enorm moeilijk vinden om onze beste vriendin ooit te vergeven als ze zoiets zou doen.

Toch lijkt Kylie het wel te kunnen. Volgens Us Weekly hebben de twee namelijk weer contact en zijn ze in privé aan hun vriendschap aan het werken. “Their relationship is on the road to recovery,” vertelt een bron.

Dat gezegd hebbende, het lijkt er niet op dat de twee ooit weer beste vriendinnen zullen worden. Dat gaat gewoon niet. “Kylie knows the separation from Jordyn will help both of them—and Kylie’s family—heal. She is still in contact with Jordyn occasionally, but they are never going to be best friends ever again,” vertelt de bron. De realityster en Jordyn hebben dus zo nu en dan contact, maar zien elkaar zeker niet geregeld.

3 days !!! @kyliecosmetics #jordynxkylie

442.5k Likes, 1,872 Comments – HEIR JORDYN (@jordynwoods) on Instagram: “3 days !!! @kyliecosmetics #jordynxkylie”

Eigen carrière maken

Ondertussen is Jordyn keihard aan het werk om haar eigen carrière van de grond te krijgen. Een bron vertelt aan Us Weekly: “Jordyn has been trying to show the world that she isn’t riding on the Jenner-Kardashian coattails any longer, and that she’s doing her own thing and living her life comfortably.”

Een andere bron denkt niet dat de twee ooit weer bevriend zullen raken en zegt: “Kylie texts with Jordyn occasionally but is not going to let her back in or be close with her. She’s put the whole ordeal behind her.”

We hebben eerder al gehoord dat de realityster het er moeilijk mee heeft om haar voormalige beste vriendin los te laten. Dat kunnen we ergens ook wel begrijpen want als je zoveel jaren extreem close bent, is dat moeilijk om te laten gaan. “For a long time, it seemed like Kylie wasn’t sure what would happen with their friendship. It was very difficult for Kylie to just cut Jordyn out of life,” vertelt de bron. En het is dus wel duidelijk dat ze haar ook niet volledig heeft verbannen. Ach ja, uiteindelijk is Kylie natuurlijk de enige persoon die bepaalt wat goed voor haar is.

UsMagazine

Reageer op artikel:
Kylie Jenner en Jordyn Woods hebben weer contact en willen aan hun vriendschap werken
Sluiten