Kylie Jenner gaf een klein kijkje in haar huis en nu willen we huilen in een hoekje

Hé, we zijn hier even om je dag te verpesten. Je wist namelijk al dat Kylie Jenner rijk is, maar wist je dat ze echt echt echt vetmegakapot schathemeltje rijk is? Ja, natuurlijk wist je dat. Maar je wil altijd méér weten. Dus hierbij een paar foto’s van Kylie Jenners gigantische tuin om het nog een keer lekker in je gezicht te wrijven.

Hoewel de woorden ‘I wasn’t born to be famous’ echt uit Kylies mond kwamen, leeft ze toch wel degelijk het leven van een rockrealityster. Kijk maar eens naar onderstaande foto’s waarin we even lekker de materealistische tour doen en uitpluizen wat mevrouw de jongste self-made miljardair ooit allemaal wel niet in haar tuin heeft staan.

Laten we beginnen met Kylie Jenners voertuigen

Let’s start off met iets wat praktisch iedereen bezit: een voertuig. Voor ons is dat met geluk een goed functionerende fiets, voor Kylie is dat een verzameling aan auto’s waarmee je een klein museum kunt vullen. Het zijn er een hoop en ze mogen wat kosten. Oh ja en ze heeft een vliegtuig. We hebben het hier wel over Kylie Jenner, natuurlijk.

bay

5.3m Likes, 101.4k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “bay”

just for the summer ?

7m Likes, 51.3k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “just for the summer ?”

“your uber’s outside”

3.2m Likes, 26.5k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “”your uber’s outside””

En dan haar huis

Dit wisten we natuurlijk allang, maar ‘King Kylie’ bezit een kast van een huis, al dan niet meerdere. We gaan er eentje laten zien, puur om het feit dat ze hier onlangs beeld van deelde op haar Instagram. Komt-ie.

Automatische gordijnen

Als een huis automatische gordijnen bevat weet je wel hoe laat het is. Namelijk ‘ik heb zo achterlijk veel geld dat ik het uitgeef aan het meest luie object dat ik me kan voorstellen’-tijd. Wij jaloers? Nee, jij bent jaloers!

Haar tuin

Bij een enorm huis met automatische gordijnen komt natuurlijk ook een tuin van jewelste kijken. Zo heeft ze een zwembad dat groter is dan ons hele huis, dat wordt omringd door meerdere fonteinen.

Verder is naast dit enorme megazwembad een tennisbaan en basketbalveld in een te zien.

Wat we verder zagen is dat haar slaapkamer grenst aan haar enorme tuin en overloopt in een gigantisch balkon. Want waarom ook niet.

En mocht je je nu onzeker voelen over je eigen leven, vind je misschien troost in het feit dat je niet de enige bent die op haar 21e regelmatig kale pasta als avondeten eet om de volgende dag een extra wijntje te kunnen betalen. Kijk maar even naar onderstaande tweets.

Princess Anna on Twitter

Kylie Jenner at 20: Multibillionaire, CEO of an empire, owns several houses, pregnant Me at 20: my mum said we cant hang out tonight

RaeAnn on Twitter

Thanks Kylie Jenner for posting your nice ass vehicles and house with a pool…. Making me realize again and again I’m a broke ass bitch. ??

 on Twitter

@KylieJenner did you buy a new house? Hire me as maid sis

21 feitjes die je nog niet wist over Kylie Jenner

BuzzFeed

Reageer op artikel:
Kylie Jenner gaf een klein kijkje in haar huis en nu willen we huilen in een hoekje
Sluiten