Kylie Jenner neemt afscheid van haar extensions en dit korte kapsel staat natuurlijk prachtig

De zomer is pas net begonnen, maar de haar makeovers van celebrities blijven maar komen. Zo verfde Bella Hadid haar haren blond en verschijnt Kylie Jenner nu ineens met een kort kapsel. Spoiler alert: het staat haar uiteraard fantastisch.

We zijn Kylie gewend te zien met lange lokken. We wisten natuurlijk dat een groot deel van haar haren extensions zijn en het lijkt erop dat de realityster daar nu afscheid van heeft genomen.

Kylie Jenners nieuwe kapsel

De laatste tijd doet Instagram ons geloven dat Kylie Jenner op een never ending vakantie is. De realityster post de ene na de andere vakantiefoto en wij zijn *kuch* totaal niet jaloers *kuch*.

Maar goed, Kylie is nu weer terug van de meest extra vakantie ooit met haar vriendinnen. Sinds dat ze terug is van vakantie heeft ze twee grote beslissingen gemaakt. Zo heeft ze namelijk op de unfollow knop geklikt op het Instagram-account van Jordyn Woods én heeft ze afscheid genomen van haar extensions. Ze rockt nu een prachtige korte coupe en wij willen dit korte kapsel ook ASAP.

last night ??

4.1m Likes, 42.5k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “last night ??”

sunday well spent ?

1.8m Likes, 9,278 Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “sunday well spent ?”

We zijn benieuwd of Kylie haar haren zo kort en fresh houdt of dat we haar binnenkort weer met extensions zien.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner neemt afscheid van haar extensions en dit korte kapsel staat natuurlijk prachtig
Sluiten