Renée
Renée Entertainment 26 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

5 dingen die Kylie Jenner (niet) doet om er zo skinny curvy uit te zien

Je kunt van Kylie Jenner zeggen wat je wilt, maar dat ze een banging body heeft is een ding dat zeker is. Grote kans dat ook jij je afvraagt hoe ze haar ‘skinny curvy’ lichaam behoudt. NSMBL heeft het antwoord voor je en nee – we gaan het niet over haar plastische chirurgie hebben om obvious reasons.

Hoe Kylie Jenner dat sexy lichaam kreeg

Kylie Jenner heeft het hartstikke druk met haar billion dollar business en haar nieuwe leven als moeder. Toch ziet ze er altijd super strak uit. Hoe doet Kylie dat toch? Wij weten wat ‘geheimpjes’ over haar lichaam.

1. Ze schrapte zuivel uit haar voedingspatroon

In 2015 kwam King Kylie erachter dat ze lactose-intolerant is. Sindsdien schrapte ze zuivel uit haar dieet, waarna ze langzaam maar zeker afviel.

2. Ze sport wanneer ze daar zin in heeft

Waar zus Kim twee workouts op een dag inplant, doet Kylie het rustig aan. Of nou ja, ze doet lijken alsof ze niet veel sport. En wanneer ze sport doet ze het naar eigen zeggen niet eens om in shape te komen.

Uhu.

Forbes noemt Kylie Jenner de jongste self-made miljardair ooit en dat is natuurlijk niet waar

3. Ze eet thuis

De afgelopen jaren zie je Kylie vaak in de keuken. Het feit dat ze regelmatig thuis eet in plaats van in restaurants helpt zeker mee om haar lichaam in de shape te houden waar het nu in is.

Ook fijn: ze eet gewoon spaghetti, net zoals jij en ik.

4. Ze drinkt amper alcohol

Shit. Dit is dus de reden waarom we er niet als Kylie Jenner uitzien: ze drinkt amper alcohol. Hoe ze dat doet is een goede vraag waar wij je absoluut geen antwoord op kunnen geven.

5. Ze slaapt genoeg

Vóór Stormi er was probeerde Kylie zeven uur per nacht te slapen. Zoals je misschien wel weet heeft slaap wel degelijk invloed op je lichaam en hoeveel behoefte je hebt aan eten.

Concluderend: we mogen best een uurtje extra per nacht pakken.

5 Dingen die je beter niet kunt doen voor het slapengaan

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
5 dingen die Kylie Jenner (niet) doet om er zo skinny curvy uit te zien
Sluiten