Lipfillerkoningin Kylie Jenner heeft afscheid genomen van al haar fillers

Jongens en meisjes, dames en heren: vandaag mogen we mededelen dat lipfillerkoningin Kylie Jenner geen (we herhalen het nog even een keer: GEEN) fillers meer in haar lippen heeft. Hoe dat eruitziet? Naar beneden scrollen jij!

De lippen van Kylie Jenner

Eerlijk is eerlijk, de lippen van Kylie zijn altijd al wel een dingetje geweest. Waar ze eerst niet toe wilde geven dat ze regelmatig de spuit erin zette, sloeg dat ineens om (toegegeven: erover liegen was ook geen optie meer), waarna ze zelfs een heel imperium rond haar smoeltje opbouwde. Kylie pronkte jaren met haar volle lippen – die soms toch net té groot waren – maar ze vindt het nu wel welletjes geweest.

Afgelopen weekend postte Kylie onderstaande foto’s met een van haar beste vriendinnen Anastasia:

heat wave

1.9m Likes, 12.4k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “heat wave”

it’s our 8 year anniversary

2.5m Likes, 23.8k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “it’s our 8 year anniversary”

Wel of geen lipfillers?

Op Instagram kwamen al snel reacties van oplettende fans binnen, die Kylies lippen onder de loep hadden genomen. Op één foto kan het natuurlijk gebeuren dat ze wat dunner lijken, maar als het op meerdere foto’s te zien is, is er toch wel iets anders aan de hand.

Ter vergelijking, zie hieronder een selfie van zeven maanden geleden (links) en de foto van afgelopen weekend (rechts):

de lip fillers van kylie jenner

We kunnen er niet omheen dat Kylie’s lippen een stuk dunner zijn dan dat we van haar gewend zijn. Dat blijkt ook zo te zijn, want Kylie bevestigt dat al (!) haar lip fillers eruit zijn:

Dat nieuws zorgde voor een heleboel positieve reacties:

de lip fillers van kylie jenner

Wat gaat dit betekenen voor Instagram?

Er valt niet te ontkennen dat Kylie een aardige trend heeft opgezet door haar gebruik van lipfillers met de buitenwereld te delen. Daarom zijn we ook best wel benieuwd of Kylies keuze om haar fillers te verwijderen ook daadwerkelijk gevolgen gaat hebben voor anderen. Een paar Twitteraars denken van wel:

April Ludgate on Twitter

Kylie: i got my fillers removed! Natural lips are back in!!! every other IG girl: https://t.co/oWFWZNj76e

H E N N Y on Twitter

Kylie just got rid of her lip fillers so u ALREADY KNOW all these IG models bouta start deflating their lips real soon too

Prishtina ? on Twitter

All the girls that got their lips done because Kylie did & then hearing she got rid of her fillers https://t.co/luPmW9nqED

We zullen even moeten afwachten of anderen volgen, maar één ding is zeker: of Kylie nu wel of niet lipfillers heeft; ze is een prachtige vrouw!

Buzzfeed

Reageer op artikel:
Lipfillerkoningin Kylie Jenner heeft afscheid genomen van al haar fillers
Sluiten