Kylie Jenner zegt weer toedeledokie tegen haar natuurlijke lippen

Kun je je nog herinneren dat Kylie Jenner als kersverse moeder besloot haar lipfillers er (deels) uit te laten halen? Blijkbaar is ze toch van gedachten veranderd. Dunlippige Kylie is niet meer. Ze verscheen op Instagram met een stel lippen waar je ‘u’ tegen zegt.

Kylie Jenner heeft haar lipfillers terug

Gisteravond postte Kylie een foto op haar Instagram Stories waarin ze te zien is met haar oude, vertrouwde lookje. Dat wil zeggen, met een stel lippen dat je bijna kunt gebruiken als springkussen. Waar de realityster aan het begin van haar dikke lippenperiode nogal geheimzinnig deed over of ze er wel of niet de naald in zette, windt ze er nu ze weer is begonnen geen doekjes meer om. Sterker nog, in de foto tagde ze haar cosmetisch arts zelfs om deze te bedanken.

kylie jenner lipfillers terug

En waarom dan?

Wat Kylies beweegreden is voor het terugnemen van haar volle lipjes is, is nog onduidelijk. Een opmerkelijke keuze is het wel. Als moeder had ze besloten een natuurlijker beeld uit te willen stralen voor haar dochter en ze was van mening dat haar lipfillers daar niet bij pasten. Lijkt erop dat ze daar nu toch anders over denkt. We zijn benieuwd of ze met een ‘verklaring’ naar buiten komt, maar we denken het niet. En dat hoeft natuurlijk ook niet. Het is en blijft haar lichaam, waar ze lekker mee moet doen wat ze zelf wil.

Kylie Jenner vertelt waarom ze zoveel fillers heeft genomen

Reageer op artikel:
Kylie Jenner zegt weer toedeledokie tegen haar natuurlijke lippen
Sluiten