Juice – Is déze Instagrampost van Kylie Jenner een eerste teken van een nieuwe lancering?

Als je al scrollend de nieuwste Instagram-berichten bij langs bent gegaan, is je waarschijnlijk niks bijzonders opgevallen aan de nieuwe post van Kylie Jenner. Ze plaatste een foto om haar toffe nailart te laten zien. Whatevs, denk je vast. Maar was het niet meer dan dat?

Een tijd geleden heeft Kylie namelijk een trademark ingediend voor nagelproducten, waaronder nail art. Zou deze post dan een teken zijn van de eerste lancering? Wij zochten het uit.

Kylie Jenner en nail art

Het is bijna exact een jaar geleden toen Kylie Jenner een trademark indiende voor nagelproducten. Haar laatste foto, waarop een kleurrijke nail art te zien is, kan weleens een teken zijn van een nieuwe lancering.

In het papierwerk van de trademark valt te lezen dat het namelijk zou gaan om verschillende nagelproducten zou gaan, van nagellak, nagellakremover tot “adhesives for attaching artificial fingers to nails.” En laat dat nou nét zijn wat we zien.

Geen officiële lancering

Oké, eerlijk toegegeven: er is niks bevestigd maar het valt wel op dat ze steeds vaker haar nagels laat zien. Of het nou gaat om een sneak peek van de komende nagellijn óf dat het gewoon een leuk fotootje is: de nail art zelf is een grote inspiratie als je het ons vraagt.

Maar aangezien Kylie Jenner een goede zakenvrouw is – zo heeft ze een deel van haar aandelen in Kylie Cosmetics verkocht VOOR EEN HALF MILJARD – zou het ons niet verbazen als dit inderdaad een hint is en ze haar beautylijn uit gaat breiden.

Yeezy beautylijn

Wie zijn schoonzuster én wifey misschien wel achterna gaat, is Kanye West. Er gaan geruchten dat hij met een Yeezy skincare- en beautylijn komt. De lijn zou on andere make-up, huid- en lichaamsverzorging bevatten. Hier lees je er alles over.

Dat de Kardashians goed zijn in het verkopen van schoonheidsproducten, is natuurlijk een ding dat zeker is.

Reageer op artikel:
Juice – Is déze Instagrampost van Kylie Jenner een eerste teken van een nieuwe lancering?
Sluiten