Kylie Jenner geeft een office tour en ja, er zijn automaten met Moët & Chandon aanwezig

Goedemorgen en welkom bij het artikel dat je gegarandeerd vreselijk laat voelen over de status van jouw bankrekening. Kylie Jenner heeft deze week namelijk op Youtube een video geplaatst waarin ze een tour van haar kantoor geeft. Zoals verwacht is het over de top op elk mogelijk vlak.

Alles wat je je maar kunt voorstellen in het kantoor van je dromen is aanwezig. Laten we hopen dat ze nog werknemers zoeken bij Kylie Cosmetics want dit is een droom.

Kylie Jenners office tour

We wisten al dat Kylie Jenner rijk is, maar we wisten niet dat ze zó rijk is. Op Youtube deelde de realityster eindelijk een tour van het kantoor van Kylie Cosmetics. Geloof ons als we zeggen dat het nog intenser is dan we hadden gedacht. Kleine spoiler: er staat een glazen pot met roze M&M’s met Kylie’s hoofd erop in de lobby.

Mooiste kantoor ooit

De zestien minuten van office goals bevatten onder andere haar enorme werkruimtes, roze details, harige stoelen van je dromen, neon borden, een speelruimte voor Stormi, Moët & Chandon vending machines (!!!!), koelkasten vol met heerlijke snacks en muren vol met lip kits. Jep, laat dat even inzinken. Wat er niet aanwezig is? Pennen, nietmachine’s, spuuglelijke kopieerapparaten en anderen functionele kantoorspullen.

Het is niet mogelijk om te reageren onder de video en ergens begrijpen we wel waarom. Zelfs wij kregen een mini woedeaanval na het zien van het mooiste kantoor OOIT waar wij NOOIT zullen werken. Het internet deelt onze mening en kan het ook allemaal niet aan. Dit zijn de grappigste reacties op Twitter.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner geeft een office tour en ja, er zijn automaten met Moët & Chandon aanwezig
Sluiten