Sad story – Kylie Jenner is heel open over het opgroeien in de spotlights

Dat het leven van een celebrity niet altijd zo glamorous is als wat het lijkt, is iets wat steeds meer celebs wel durven laten zien. Neem bijvoorbeeld Justin Bieber en Selena Gomez, zij maken ons wel duidelijk dat het niet altijd een feest is om in de spotlights op te groeien. In een nieuwe video met make-up artist James Charles deelt Kylie Jenner hoe zij het ervaart. En eerlijk is eerlijk, ze doet verdrietige uitspraken over het feit dat ze zichzelf niet kan zijn met constant een camera op haar smoel.

“I just started doing a little less, which is sad. It makes me sad.”

Kylie Jenner open over opgroeien in spotlights

Sinds de start van Keeping Up with The Kardashians in 2007 (feeling old yet?), is Kylie Jenner geen ander leven meer gewend. We zagen haar allemaal opgroeien. En na zo’n lange tijd het leven van iemand te hebben gevolgd (en still), voelt het bijna alsof je diegene kent. Maar niets is minder waar. In een nieuwe video met make-up artist James Charles deelt Kylie Jenner bijzonder verdrietige uitspraken over het opgroeien in de spotlights.

Terwijl de twee bezig zijn met een make-uptutorial rondom Halloween, vertelt Kylie aan James dat ze verdrietig is over het feit dat ze zichzelf niet kan zijn. “I think that I showed my true personality for so long ago on Vine and Instagram, but as I got bigger and bigger, I realized… when people used to say really mean things about how I really am, my personality and what I love the most about myself, it would hurt me more than almost playing a character.”

Publieke personality vs. echte persoonlijkheid

Het is duidelijk dat Kylie Jenner haar publieke personality anders is dan haar échte persoonlijkheid. Naarmate ze groter werd, gaf ze steeds minder van zichzelf prijs. En dat maakt haar verdrietig. “I just started doing a little less, which is sad. It makes me sad,” vertelt ze in de video. Uiteindelijk wordt ook duidelijk dat ze daar verandering in wil brengen. Keeping it real, meid.

James Charles vertelt dat Kylie Jenner eigenlijk heel grappig is, waarop Kylie blij reageert. Eén ding is duidelijk: deze video zit vol opvallende en verdrietige momenten.

Meer over Kylie Jenner:

Reageer op artikel:
Sad story – Kylie Jenner is heel open over het opgroeien in de spotlights
Sluiten