OMG – Kylie Jenner poseert poedelnaakt voor Playboy samen met Travis Scott

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij vonden het de laatste weken al verdacht stil rondom onze grote vriendin Kylie Jenner. Nu blijkt dat de realityster bezig was met een geheim project. Op Instagram postte ze namelijk zojuist een foto van haar en Travis Scott. Wat hier zo boeiend aan is? Kylie is poedelnaakt.

Kylie en hubby Travis hebben een photoshoot gedaan voor de nieuwe editie van Playboy Magazine. Op Instagram deelt ze alvast een sneak peek en die laat weinig aan de verbeelding over.

Kylie Jenner voor Playboy

Op deze dinsdagmiddag waren wij gewoon bezig met ons ding doen. We openden nietsvermoedend Instagram en hadden veel verwacht te zien; foto’s van lekker eten, outfit posts en een selfie van de Kardashians hier en daar. Tot onze verbazing zagen we echter een poedelnaakte Kylie Jenner toen we Instagram openden.

When Houston meets LA .. ? @playboy #ComingSoon

663.9k Likes, 8,969 Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “When Houston meets LA .. ? @playboy #ComingSoon”

Jep. Zij en Travis werken mee aan de herfsteditie van Playboy, The Pleasure Issue. De realityster en de rapper zijn daarom gezellig op de foto gegaan. Travis draagt gewoon een spijkerbroek en een ketting die waarschijnlijk meer kost dan onze studieschuld. Kylie daarentegen lijkt haar kleren te zijn vergeten en draagt enkel een cowboyhoed. “When Houston meets LA .. ? @playboy #ComingSoon,” is de caption bij de foto. We kunnen natuurlijk niet ontkennen dat Kylie er prachtig opstaat, maar een tikkeltje heftig vinden we het wel.

Over de samenwerking

Over de samenwerking tussen Kylie, Travis en Playboy is verder nog weinig bekend. Op de website van Playboy staat over de herfsteditie het volgende: “The Fall 2019 quarterly of PLAYBOY is an issue dedicated to pleasure. It is a celebration of the things that bring us joy: sex, art, food, music, spiritual connection, travel, cannabis and community. And did we mention sex? In this issue, we aren’t only showcasing the artists and creators who bring us joy; we’re also shining a light on visionaries and revolutionaries who are fighting to expand access to pleasure for all. Cover art featuring Kylie Jenner, shot by Sasha Samsanova and creative directed by Travis Scott.” We zijn benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

Reageer op artikel:
OMG – Kylie Jenner poseert poedelnaakt voor Playboy samen met Travis Scott
Sluiten