OMG – Kylie Jenner ziet er onherkenbaar uit deze quarantaine

We weten allemaal hoe irritant het is als celebrities op Instagram posten dat ze de griep te pakken hebben, maar er nog steeds amazing uitzien. Er zijn nu foto’s van Kylie Jenner opgedoken hoe ze er deze quarantaine uitziet. En hoewel we even drie keer moesten kijken voor we zagen dat het Kylie was, haar quartainelook is heel herkenbaar.

Let’s be honest: hoe graag we ook zouden willen dat elke dag de moed kunnen verzamelen om ons leuk aan te kleden, de joggingbroek is onze beste vriend deze quarantaine. Who cares? Voor Kylie Jenner geldt dat ook. Zie maar.

Kylie Jenner in quarantaine

Het is toch altijd fijn om te zien dat celebrities die er negen van de tien keer flawless uitzien, ook zo hun mindere momenten hebben. Het lijkt erop alsof Kylie Jenner haar usual glamroutine heeft laten gaan nu ze in quarantaine zit. Well, geef haar eens ongelijk. Eerlijk toegegeven: we moesten wel een paar seconden kijken voor we Kylie konden herkennen op deze foto’s. Even een reminder. Dit is hoe we Kylie Jenner vooral kennen:

Quarantainestijl

Kylie Jenner verliet Palm Springs om afgelopen zondag even op bezoek te gaan bij haar moeder en een vriendin in Beverly Hills. En tja, als je Kylie Jenner bent gaat dat niet zonder paparazzi.

De paparazzi wist haar quarantainestijl vast te leggen. Geen make-up, geen extensions, geen designeroutfits – gewoon een joggingbroek, blote voeten en quarantainesnacks in de armen. Pretty relatable als je het ons vraagt.

Twitter gaat los

De foto’s gaan rond op Twitter en er wordt massaal op gereageerd. Van mensen die het niet meer dan normaal vinden dat ook Kylie Jenner in de chillmodus quarantaine doorkomt tot mensen die zich verbazen dat Kylie zo’n bleke huidskleur heeft.

Benieuwd naar het nieuwe seizoen van Keeping Up with the Kardashians? Hier kun je het ook in Nederland kijken.

Reageer op artikel:
OMG – Kylie Jenner ziet er onherkenbaar uit deze quarantaine
Sluiten