Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 15 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

LOL – Kylie Jenners reactie op ‘het ei’ is precies wat je ervan verwacht

Vandaag, in het kader van ‘dit is de wereld waarin we leven’, vermelden we graag dat Kylie Jenner het blijkbaar geen m**r interesseert dat een foto van haar dochtertje Stormi de #1 plek als meest gelikede Instagramfoto is verloren aan een foto van een ei.

stormi webster ??

18.4m Likes, 2m Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “stormi webster ??”

Wacht even. Wat?

We kunnen het ons haast niet voorstellen dat je hier niets van hebt meegekregen, maar waar het afgelopen jaar bovenstaande foto van Kylie Jenners pasgeboren dochtertje Stormi met meer dan achttien miljoen likes de meest gelikede Instagramfoto ter wereld was, is dat nu een stockfoto van een ei. Ja, dat lees je goed. Een ei. Het ei verscheen als vanuit het niets op het Instagramaccount @world_record_egg, waarvan de intenties meteen duidelijk waren: Kylie Jenner van haar troon stoten. En dat is gelukt. Inmiddels telt het ei bijna veertig miljoen likes, waaronder een like van Kylie herself.

Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current world record held by Kylie Jenner (18 million)! We got this ? #LikeTheEgg #EggSoldiers #EggGang

32.4m Likes, 1.3m Comments – EGG GANG ? (@world_record_egg) on Instagram: “Let’s set a world record together and get the most liked post on Instagram. Beating the current…”

Kylies reactie

Het lijkt erop dat Kylie de humor er wel van kan inzien. Niet alleen heeft ze het ei namelijk geliked, ook plaatse ze een video op Instagram waar de zelfspot van afdruipt. In de video is te zien dat Kylie een ei op straat kapot gooit, met als caption ‘Take that little egg’. De video stamt van afgelopen zomer, toen het zó heet was, dat Kylie een ei op straat probeerde te bakken.

Take that little egg

3.3m Likes, 67k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “Take that little egg”

Het lijkt er dus op dat Kylie zich niet heel druk kan maken om het feit dat ze van haar troon is gestoten door een ei. En laten we eerlijk zijn, als wij de jongste miljardair ooit zouden zijn, zou een foto van een ei inderdaad wel het laatste zijn waar we ons druk om zouden maken.

Forbes noemt Kylie Jenner de jongste self-made miljardair ooit en dat is natuurlijk niet waar

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Instagram

Reageer op artikel:
LOL – Kylie Jenners reactie op ‘het ei’ is precies wat je ervan verwacht
Sluiten