Kylie Jenner en Justin Bieber zongen Rise and Shine samen en onze dag is gemaakt

Rrrruhiiiise and shiiiineee en welkom bij het Hollywood-nieuws van afgelopen weekend. Mocht het jullie ontgaan zijn, Kylie Jenner is naast realityster, zakenvrouw en moeder nu ook zangeres. Goed nieuws voor alle fans want afgelopen weekend gaf Kylie een live-optreden.

Dat deed ze overigens niet alleen. Ook Justin Bieber zong de inmiddels welbekende songtekst ruhhhiise and shiiiine vrolijk met haar mee.

Kylie Jenners muziek

We moeten even op adem komen want afgelopen weekend werken dromen werkelijkheid. Kylie is namelijk wat ons betreft officieel is popster geworden dankzij haar “hit” Rise and Shine. Zo’n twee maanden geleden ging de zingende realityster helemaal viral omdat ze Stormi zogenaamd wakker maakte tijdens haar office tour video. In de video zien we Stormi (die allang wakker was en in haar kribbe stond) en Kylie die haar kamer binnenkomt en met een Engelenstem “rise and shine” zingt.

Goed, dat fragment ging binnen no-time he-le-maal viral. Het internet ontploft nog steeds met memes, video’s en tweets rondom het verborgen talent van de realityster. Afgelopen weekend gebeurde het ondenkbare: Kylie gaf een live-optreden van haar inmiddels hitnummer.

Dit weekend was Kylie samen met Kris Jenner en Corey Gamble aanwezig op een liefdadigheidsevenement. Kylie en Kris droegen matching zwart-witte outfits en zagen er zoals gewoonlijk uit om door een ringetje te halen.

Rise and Shine

Justin Bieber was dus ook aanwezig bij dit evenement en hij trad hier blijkbaar op. Op een gegeven moment werd Kylie naar de microfoon getrokken om een klein stukje van haar meest populaire “single” te zingen, wat ze ook deed. Iedereen wordt gek en als je goed oplet zie je ook een springende Jaden Smith nadat Kylie begon te zingen.

Maar dat is nog niet alles lieve internetvrienden. Op een gegeven moment komt Justin ook weer terug naar de microfoon en besluit ook hij de bekende drie woorden te zingen. Het is nog maar een kwestie van tijd tot de creatievelingen met teveel tijd op het internet van deze twee snippets een ware dubstep-remix maken dus bereid je voor.

Mocht je Kylie’s zangcarrière hebben gevolgd, weet je ook dat mensen laatst flipten omdat ze zogenaamd een trademark had aangevraagd voor Rise and Shine. Dat bleek niet helemaal het geval te zijn, en Kylie moest een statement naar buiten brengen om dit aan haar fans te vertellen.

“guys, please don’t believe everything you read. I have not sent any Rise and Shine cease and desist letters. ??‍♀️ Rise and Shine was an unexpected moment.. I had a lot of fun with it, and I have laughed so hard seeing everyone’s memes since the video came out a few weeks ago,” postte ze. Jammer, maar helaas. We kunnen Kylie’s single van onze Christmas wishlist afhalen.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner en Justin Bieber zongen Rise and Shine samen en onze dag is gemaakt
Sluiten