Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Beauty 19 okt 2018

Dit is hoe je het roze haar van Kylie Jenner krijgt voor een prikkie

Vorige maand rockte Kylie Jenner prachtige roze lokken en die willen wij natuurlijk ook. Lucky us, want haar haarstylist heeft haarfijn (ha-ha) uitgelegd hoe wij miss Jenners kapsel ook krijgen.

Kylie Jenners roze haar

Oh, dacht je dat millennial pink alweer uit was? Nope. Kylie Jenner, de realityster die zo ongeveer alles in een trend transformeert, kleurde onze Instagram pagina’s roze met haar haarkleur. Dus, roze haar is nog steeds helemaal in en daarom precies wat je wil.

Just got my YEEZY BOOST 350 V2 TRIPLE WHITE. Now available on ADIDAS.COM/YEEZY and YEEZY SUPPLY #createdwithadidas #adidas_Ambassador

4.6m Likes, 24.8k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “Just got my YEEZY BOOST 350 V2 TRIPLE WHITE. Now available on ADIDAS.COM/YEEZY and YEEZY SUPPLY…”

Voor deze haartransformatie ging Kylie naar een van de beste haarstylisten in Amerika, Chris Appleton. Nou blijkt het zo te zijn dat ook wij zelf best gemakkelijk deze look kunnen creëren. Chris heeft een foto gedeeld met alle producten die hij heeft gebruikt voor deze look. Snel het internet op en bestellen dus.

Guess who? ? Always have my @olaplex on hand during the color process ??

4,156 Likes, 83 Comments – Chris Appleton (@chrisappleton1) on Instagram: “Guess who? ? Always have my @olaplex on hand during the color process ??”

Dit zijn zijn stappen om het roze haar van de Keeping Up With The Kardashians ster te krijgen.

Stap 1

Mix de twee verschillende tinten roze van de potjes LimeCrime, Kawaii, een violet kleurtje, en Bunny, een lila kleurtje, voor een mooie gemengde roze tint. Je hoeft natuurlijk niet per se deze specifieke verf te gebruiken. Zorg er gewoon voor dat verschillende tinten goed gemengd zijn tot een leuk roze kleurtje.

Stap 2

De tweede stap is om je haar in vier gelijke stukken te verdelen. Verf steeds plukjes van ongeveer 2,5 centimeter om het haar evenredig onder te dompelen in de gezellige kleur. Begin bij de aanzet en werk naar beneden tot dat het overal zit. Daarna nog even goed inmasseren natuurlijk.

Stap 3

De derde stap is makkelijk, namelijk gewoon 45 minuten in laten trekken. Ga een aflevering van KUWTK kijken, koop een van Kylies looks online of doe iets anders waar je blij van wordt. Na 45 minuutjes spoel je de verf uit met lauwwarm water.

Stap 4

Volgens de haarstylist van Kylie mag je je shampoo even laten voor wat het is en kan je beter je haren beschermen met de ColorWow conditioner. Maar heb je hier geen zin in, was je haren dan gewoon met een andere beschermende conditioner, zoals Olaplex.

Voor het beste resultaat is het wel zo handig om dit op lichtblond of gebleekt haar te doen. Mocht het helmaal mislukken, dan was je het er gewoon weer uit na een tijdje. Mocht je niks te doen hebben een avondje dan is het best het proberen waard, toch?

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Kylie Jenner zegt weer toedeledokie tegen haar natuurlijke lippen

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit is hoe je het roze haar van Kylie Jenner krijgt voor een prikkie
Sluiten