Kylie Jenner geeft eindelijk toe dat ze toch niet helemaal self-made is

Vorig jaar kondigde Forbes aan dat Kylie Jenner de jongste self-made miljardair ooit is, iets waar we onze twijfels bij hebben. Nu, meer dan een half jaar later, geeft de realityster eindelijk toe dat dit toch inderdaad niet helemaal klopt.

Kylie Jenner is niet self-made

Met haar nieuwe titel van jongste self-made miljardair stootte Kylie Mark Zuckerberg van de troon. Toch hadden veel mensen, waaronder wij, onze twijfels bij deze nieuwe titel van de realityster. Kylie is ten slotte onderdeel van een van de meest beroemde families uit Amerika die voor haar geboorte al zwommen in het geld.

Uiteraard heeft Kylie vast een deel zelf geïnitieerd en werkt ze hard aan haar eigen carrière en make-up imperium. Maar toch, ze heeft ook aardig wat kansen in haar schoot geworpen gekregen. Geld was geen issue vanwege haar familie en ook het promoten van haar bedrijf was niet moeilijk, aangezien de hele familie toch al constant in de spotlights stond. Al met al was het niet moeilijk voor Kylie om haar eigen bedrijf op te richten.

Kylie’s uitleg

Vorige maand reageerde Kylie tijdens een interview eindelijk op alle kritiek. “The self-made thing is true,” laat Kylie weten. Daarnaast beweert ze dat Kris Jenner en Caitlyn Jenner al vanaf haar vijftiende de kraan dichtdraaide en ze dus geen cent heeft gekregen.

Ze legt uit: “My parents told me I needed to make my own money, it’s time to learn how to save and spend your own money, stuff like that. What I’m trying to say is I did have a platform, but none of my money is inherited.”

Woorden terugnemen

Nu lijkt het er toch op dat Kylie haar woorden een beetje terugneemt. In een nieuw interview met The New York Times vertelt ze dat ze niet kan zeggen dat ze het helemaal zelf heeft gedaan. “I can’t say I’ve done it by myself. If they’re just talking finances, technically, yes, I don’t have any inherited money. But I have had a lot of help and a huge platform.”

Hmm, dus Kylie blijft beweren dat ze al haar geld zelf heeft verdiend met Kylie Cosmetics, maar aan de andere kant geeft ze ook toe dat ze enorm veel hulp heeft gekregen. Zonder haar omgeving, familie en status was ze niet geweest waar ze nu is. Wat vinden jullie?

Cosmpolitan

Reageer op artikel:
Kylie Jenner geeft eindelijk toe dat ze toch niet helemaal self-made is
Sluiten