Het internet denkt dat Kylie Jenner binnenkort een skincare-lijn uitbrengt en de reden is best legit

Kylie Jenner timmert hard aan de weg met Kylie Cosmetics, dat bekend werd met de iconische lipkits. Het is inmiddels duidelijk dat Kylie – naast diva – een hardwerkende onderneemster is, die constant nieuwe producten op de markt brengt. Nu lijkt het er wel erg op dat Kylie binnenkort ook met skincare komt en wij leggen uit waarom.

Als er iemand goed geheimen kan bewaren, dan is het Kylie Jenner wel. Zo kwam ze out of the blue met haar eigen lipkits, verzweeg ze voor lange tijd dat ze iets aan haar lippen had laten doen, en als laatste wist madame Jenner haar zwangerschap de volle negen maanden verborgen te houden. Nu denkt het internet dat ze alweer iets voor ons verbergt en het is niets minder dan haar eigen skincare-lijn.

morning✨

6.8m Likes, 66.3k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “morning✨”

‘Kylie Skin’ is misschien wel dichterbij dan we denken

Deze geruchten gaan natuurlijk niet zomaar de ronde, de make-uploze selfies die Kylie de laatste tijd post kunnen zomaar een teaser zijn. Want Kylie doet nooit iets zomaar en waarom zou deze make-upmagnaat ineens make-up afgezworen hebben? Juist, omdat het onderdeel is van een groter plan.

happy hump day?

5.7m Likes, 45.2k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “happy hump day?”

Tot zover zijn het natuurlijk slechts speculaties, toch zijn er keiharde feiten die dit verhaal ondersteunen. Afgelopen september is er in de Verenigde Staten twee keer patent aangevraagd op iets heel verdachts, namelijk ‘Kylie Skin’ en ‘Kylie Skin by Kylie Jenner’. Om er nog een schepje bovenop te doen, er is een derde patent aangevraagd op ‘Kylie Skin’, maar dan voor pop-up stores. En zoals we weten, heeft Kylie ook pop-up stores geopend voor Kylie Cosmetics. Interesting…

Volgens het dossier van de patentaanvraag gaat het merk in kwestie producten als moisturizers, serums, maskers en scrubs verkopen. De kans is dus erg groot dat Kylie de lipkit-tactiek weer in de strijd gooit. Ze profileert zichzelf eerst op Instagram als #skingoals en vertelt ons daarna dat als je dat ook wilt, je Kylie Skin moet gebruiken. Eerlijk is eerlijk, we moeten haar credits geven voor de slimme marketing-technieken.

Refinery29

Reageer op artikel:
Het internet denkt dat Kylie Jenner binnenkort een skincare-lijn uitbrengt en de reden is best legit
Sluiten