Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 13 mei 2019

Kylie Jenner lanceert haar eigen skincare lijn en dit zijn de eerste producten

Kylie Jenner kondigde afgelopen weekend aan dat ze een skincare lijn lanceert genaamd KylieSKin. Nog geen dag nadat ze het nieuws naar buiten bracht, liet de realityster het eerste product uit de lijn zien, namelijk een face wash.

Gisteren werden er nog meer producten geshowd op het Instagram-account van de huidverzorgingslijn. Er waren al een hele tijd geruchten dat Kylie binnenkort met een huidverzorgingslijn zou komen en dat blijkt nu bevestigd te zijn.

Kylie Jenners skin care lijn

Ondanks dat Kylie Jenner al aardig wat geld heeft verdiend in haar leven, wil de realityster nóg meer gaan doen. Met haar make-uplijn Kylie Cosmetics heeft de 21-jarige inmiddels een bedrag van 900 miljoen dollar binnengeharkt.

Nu gaat ze dus ook de wereld van huidverzorging binnentreden met haar bedrijf Kylie Skin, wat vast en zeker net zo’n succes gaat zijn. Twee dagen terug postte het Instagram-account van de huidverzorgingslijn @KylieSkin een foto van het eerste product genaamd foaming face wash.

Producten van KylieSkin

Gisteren werden er nog meer producten uit de lijn gepost op Instagram, inclusief de prijs van elk huidverzrogingsproduct. Bij KylieSkin kan je binnenkort terecht voor een face wash, een scrub, een toner, een serum, een moisturizer en een oogcreme. De producten zijn allemaal onder de $30 per stuk en als je de hele set zou willen kost je dat $125.

De producten van Kylie’s merk zijn vanaf 22 mei te koop in de Verenigde Staten. Het is nog niet duidelijk of we het ook in Nederland kunnen krijgen, maar laten we hopen van wel.

TeenVogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner lanceert haar eigen skincare lijn en dit zijn de eerste producten
Sluiten