Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 9 okt 2018

Je kunt Kylies persoonlijke huishulpje worden en het schijnt vreselijk te zijn

Wees eerlijk, ook jij hebt je weleens afgevraagd hoe het er thuis aan toegaat bij de Kardashians. Vreselijk, als we een oud-stagiair van ‘Jenner Communications’ mogen geloven. En nog erger: je krijgt precies nop voor een stage bij Kylie Jenner thuis.

Verkoop je ziel en ga stagelopen bij Kylie Jenner

Onlangs verscheen er een vacature waarin werd gezocht naar een nieuwe ‘stagiair’ die wilde komen ‘werken’ voor Jenner Communications. De functie is inmiddels al vergeven en dat is maar goed ook. Een stage zoals deze is namelijk wel het laatste wat je wilt. De werkzaamheden hebben bijzonder weinig weg van een stage en een stuk meer van een persoonlijk huishulpje. Het lijkt ons namelijk de bedoeling dat je zeg maar, ja, hoe zeg je dat? Wat leert tijdens een stage. Dat je een stukje beter weggaat dan toen je er begon. En of ‘running errands’, ‘organizing’, helping with kids playroom’, ‘motorized cars etc’ (?) en ‘helping with dog’ daarbij gaan helpen, kun je je afvragen. We gokken van niet.

stage kylie jenner

Oud-stagiair doet een boekje open

Hoe leuk zo’n stage bij de beroemdste familie ter wereld ook klinkt, je krijgt er helemaal niks voor terug. Noppes, nada, alleen een hele hoop koppijn, als we een oud stagiair mogen geloven. “Stay far, far away” schrijft deze in een recensie over de stage. De werkgevers zouden onaardig zijn en geen tijd hebben om je vragen te beantwoorden. Verder noemt deze oud-stagiair het illegaal om deze functie een stage te noemen. Het zou meer weg hebben van personal assistent en dus gewoon een betaalde functie moeten zijn.
kylie jenner stage

Inmiddels is de functie vergeven aan een arme ziel die het wel voor zich zag de hele dag boodschappen te doen, honden te verzorgen, ‘motorized cars’ en meer van dat soort ongein. En dat voor geen rode cent. Maar hé, dan heb je wel je ziel verkocht aan de KarJenner-clan.

Kylie Jenner gaf een klein kijkje in haar huis en nu willen we huilen in een hoekje

Babe

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Je kunt Kylies persoonlijke huishulpje worden en het schijnt vreselijk te zijn
Sluiten