Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 4 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Kylie Jenner organiseerde weer een mega Stormi World en dit wil je zien

Stormi Webster a.k.a. het bekendste kind ter wereld, werd afgelopen weekend twee jaar. En dat moet gevierd worden, dacht mommy Kylie Jenner. En dus organiseerde Kylie voor de tweede keer een Stormi World, want één keer is niet genoeg. Zou het een jaarlijks terugkerend evenement worden?

Opblaasbare glijbanen, ballenbakken en kermisattracties: er werd wederom flink uitgepakt door Kylie Jenner en Travis Scott.

Stormi World

Net als vorig jaar was de ingang van Stormi World verhuld in een opblaasbaar hoofd van Stormi (creepy). Kylie opende het evenement dit jaar met de slogan “two is better than one”, waarmee ze refereerde naar de vorige editie van het pretpark. Ze nam haar volgers via Instagram Stories mee door het magische bos, waar je verschillende kanten op kon om naar Trolls World, Frozen World of Stormi World te gaan. En ja, bezoekers hadden een kaart nodig om de weg te vinden.

De gasten kwamen levensechte figuren uit Trolls en Frozen tegen, net als echt ijs in Frozen World. Ook was er een echte Stormi Store waar merchandise, snoep en prijzen verkocht werden. Allemaal volledig gepersonaliseerd met het hoofd van haar dochter. Oh. My. God.

De gastenlijst

Vorige week vierde Kylie de verjaardag al groots met de lancering van een Stormi x Kylie collectie voor Kylie Cosmetics. Maar de tweejarige leeftijd van haar dochter kan niet groots genoeg gevierd worden. Natuurlijk bestond de gastenlijst ook uit grote namen. Zo waren Chrissy Teigen en John Legend, verschillende rappers en alle Kardashian-Jenners aanwezig.

We zijn volledig shook over de birthday bash van Stormi en kunnen ons alleen maar bedenken wat er volgend jaar gaat gebeuren. Kylie Jenner is vast inmiddels al begonnen met de voorbereidingen voor volgend jaar (komt er weer een Stormi World?). En wat zal er gebeuren tijdens haar sweet sixteen? Zoveel vragen. Wij wachten geduldig af…

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
OMG – Kylie Jenner organiseerde weer een mega Stormi World en dit wil je zien
Sluiten