Lobke Killaars
Lobke Killaars Entertainment 3 sep 2018

Kylie Jenner deelt de schattigste foto’s óóit van dochter Stormi

De Kardashians delen hun hele leven met de wereld. En daar is Kylie Jenner geen uitzondering op. Toch besloot de jongste zus van het stel in juni foto’s van haar dochter Stormi te verwijderen van Instagram. Heel begrijpelijk, want er werden een hoop nare comments op haar afgevuurd. Maar Stormi is terug op The Gram en van deze foto’s smelt je spontaan weg.

Kylie Jenner en dochter Stormi

Haar zwangerschap hield Kylie Jenner geheim. Maar na de geboorte van Stormi wilde de toen 20-jarige moeder natuurlijk wel graag wat van haar dochter delen op het wereldwijde web. ‘Daar kunnen alleen maar positieve comments op komen’, denk je dan hoopvol. Nou, dikke vette nee dus, want mensen vonden het noodzakelijk om gemene reacties achter te laten.

Niet zo gek dus dat Kylie de foto’s van haar newborn weer verwijderde. Maar de koningin van Instagram is terug en postte een aantal niet-normaal schattige foto’s van Stormi. KIJK even mee naar dat hoofdje en naar de liefde tussen Kylie en Stormi.

Instagram post by Kylie * Sep 2, 2018 at 5:26pm UTC

5.5m Likes, 26k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram

bringing in my birthday tonight with my most special gift. What was life before you, Stormi. I love you my little angel.

10.1m Likes, 56.8k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “bringing in my birthday tonight with my most special gift. What was life before you, Stormi. I love…”

you make all my mornings ☁️

7.8m Likes, 180.6k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “you make all my mornings ☁️”

Over het hele geen-foto’s-van-Stormi-op-Instagram: een aantal maanden geleden reageerde een ‘fan’ van Kylie op een foto van haar. “She cut her baby out” was de reactie die werd achtergelaten. Het was echter een erg bewuste keuze. Kylie reageerde: “Yeah, I cut my baby out. I’m not sharing photos of my girl right now.” Ze maakte deze beslissing door de opmerkingen die ze naar aanleiding van de foto’s kreeg.

Kylie lijkt zich nu niet meer zo veel aan te trekken van eerdere comments. Gelukkig maar. Aan de mening van trollen die denken zomaar alles op het internet te kunnen smijten moet sowieso niet veel aandacht worden besteed.

Hier nog wat cuteness om je dag beter te maken. Genieten:

my heart

12.1m Likes, 117.6k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “my heart”

?☀️

7m Likes, 82k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “?☀️”

Wat?! Wist jij dat Kylie een hekel heeft aan chocoladetaart?

21 feitjes die je nog niet wist over Kylie Jenner

Elite Daily

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner deelt de schattigste foto’s óóit van dochter Stormi
Sluiten