Kylie Jenner geeft Travis Scott een billboard voor zijn verjaardag en hoe extra kan je zijn?

Travis Scott was onlangs jarig en Kylie Jenner zou Kylie Jenner niet zijn als ze niet kwam aanzetten een over the top cadeau. Kylie kocht namelijk een heel billboard – inclusief lieve tekst – voor Travis’ verjaardag. Want de KarJenners doen natuurlijk niet aan normale feestjes en kaarten, die brengen hun boodschap – letterlijk – op hoger niveau.

Travis Scotts 28ste verjaardag werd groots gevierd, misschien heb je de beelden van het Avengers themafeestje wel voorbij zien komen. Again, de KarJenners doen niet aan basic feestjes. De gehele familie Webster verkleedde zich als de Avengers en Stormi was een mini-Thor, ook wel Thormi.

Stormi as a mini Thor ? Had you watched endgame?

29.8k Likes, 361 Comments – Kardashian Videos (@kardashianvideos) on Instagram: “Stormi as a mini Thor ? Had you watched endgame?”

Kylie Jenner koopt een billboard voor Travis Scotts verjaardag

Tijdens het feestje verkleedde Travis zich als ‘Iron Flame’ en Kylie als ‘Captian LipKit’, deze meid maakt geen grapjes. Naast het themafeestje waar ze genoeg snacks hadden voor een complete bioscoopzaal en ze Marvel’s Avengers Endgame keken, besloot Kylie er nog een schepje bovenop te doen.

happy end game everyone

13.3m Likes, 77.2k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “happy end game everyone”

Alleen het on point feestje organiseren was niet genoeg, Kylie wilde dat iedereen wist dat het Travis’ dag was. Daarom kocht Kylie een billboard in L.A. met daarop een verjaardagswens van haarzelf en Stormi. Over extra gesproken. Dit billboard overtreft zelfs haar Valentijnsdag-cadeau voor Travis.

?? on Twitter

@KylieJenner ‘s billboard to Travis for his bday❤️❤️

Op het bord staat “Happy Birthday Daddy – Love, Mommy and Stormi xo” samen met foto’s van Kylie en Stormi. Wij zijn blij dat de mensen die hierlangs reden de foto’s deelden op Twitter, zo genieten wij ook een beetje mee van Kylie’s over the top plannetje.

Als je denkt dat dit het meest extreme cadeau is dat de Kardashian-clan ooit gaf, dan heb je het mis. Kanye gaf Kim Kardashian voor kerst ooit penthouse in Miami van veertien miljoen (!) dollar, die ze uiteindelijk nog retourde ook. En Kendall Jenner kocht ooit een Corvette van honderd duizend dollar voor zichzelf als verjaardagscadeau, onder het motto ‘treat yourself‘.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Kylie Jenner geeft Travis Scott een billboard voor zijn verjaardag en hoe extra kan je zijn?
Sluiten