Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 1 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner wil binnenkort een tweede kindje met Travis Scott krijgen

Gisteren was het de 28ste verjaardag van Travis Scott en we weten natuurlijk allemaal wat dat betekent: emotionele Instagram posts van de mensen om hem heen. Ook Kylie postte een super lieve foto en vertelt in de caption dat ze het wel ziet zitten om binnenkort nog een baby met Travis te krijgen.

We wisten natuurlijk al dat Kylie een enorm billboard aan Travis heeft gegeven voor zijn verjaardag. Toch lijkt dat niet de enige verrassing te zijn, want de realityster ziet een tweede baby ook wel zitten.

Kylie Jenner wil nog een kind

Omdat het de verjaardag van Kylie’s vriend was gisteren, postte de realityster een aantal mega lieve foto’s van de twee met een super lieve caption. Ze schrijft: “watching you evolve into the partner, friend, son, and father you are today has been so fulfilling ♥️ my real life bestie & hubby all wrapped into one. i love you and I’m so so proud of you. happy happy birthday ?? let’s f*ck around and have another baby. ?”

Niks is zeker

Het is natuurlijk niet helemaal zeker of ze het daadwerkelijk meent, maar toch. Het zou in ieder geval geen verrassing zijn als we binnenkort horen dat Kylie weer zwanger is.

Het valt fans daarnaast op dat Kylie Travis wederom hubby noemt waardoor er weer aardig wat mensen zijn die denken dat de twee toch stiekem getrouwd zijn. Maar goed, dit is niet de eerste keer dat ze elkaar husband en wife noemen en zover we weten zijn de twee nog niet in het huwelijksbootje gestapt.

Travis’ reactie was overigens ook helemaal positief. Hij zei: “Love u mama/Wifey. We shall rage 4ever ???” Eh hallo, als dit geen #couplegoals zijn, weten we het ook niet meer.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner wil binnenkort een tweede kindje met Travis Scott krijgen
Sluiten