Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 2 oktober 2019

HUH – De relatie tussen Kylie Jenner en Travis Scott zou voorbij zijn

Never a dull moment in Hollywood, dat blijkt maar weer. Net wanneer je denkt dat iedereen happy is, horen we dat de relatie tussen Kylie Jenner en Travis Scott voorbij zou zijn.

Er gebeurt genoeg achter gesloten deuren. Kylie en Travis zouden namelijk al dik een maand uit elkaar zijn. Dit is wat we weten over de mogelijke break-up.

Kylie Jenner en Travis Scott

Deze week vond de over de top romantische bruiloft van Hailey en Justin Bieber plaats. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn in Hollywood. TMZ liet gisteren weten dat de relatie tussen Kylie Jenner en Travis Scott voorbij is.

Volgens bronnen van de entertainmentsite hebben de rapper en de realityster besloten in ieder geval voorlopig een pauze in te lassen. Ondanks dat de twee hun lieve dochtertje Stormi hebben, lijkt het niet helemaal lekker te gaan binnen de relatie. “We’re told they’ve been trying to make the relationship work for a while, but several weeks ago they decided to step away — at least for now. Worth noting … Kylie hasn’t posted anything with Travis since Sept. 10,” staat op de website.

When Houston meets LA .. ? @playboy #ComingSoon

13.9m Likes, 151.1k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “When Houston meets LA .. ? @playboy #ComingSoon”

Niet de eerste keer

Het is trouwens niet de eerste keer dat de realityster en de rapper hun relatie op een laag pitje zetten. Fans hopen daarom dat ze uiteindelijk weer bij elkaar komen. Kylie en Travis, die eigenlijk Jacques Webster heet, waren sinds het voorjaar van 2017 bij elkaar. Niet lang nadat ze voor het eerste samen werden gespot, gingen er geruchten dat de toen 19-jarige Kylie zwanger zou zijn. Ze bevestigden pas in februari van het jaar erop dat ze inderdaad ouders waren geworden.

Verschillende websites lieten weten dat Kylie en Travis afgelopen maandag samen de bruiloft van Justin en Hailey bezochten, maar dat blijkt niet waar te zijn. Travis was volgens TMZ absoluut afwezig en Kylie was daar samen met Stormi. De twee zijn niet samen gezien sinds de premiere van de documentaire van de rapper genaamd ‘Look Mom, I Can Fly’ op 27 augustus. Dat was het laatste moment dat de twee in het openbaar samen zijn gespot.

ANP/NSMBL

Reageer op artikel:
HUH – De relatie tussen Kylie Jenner en Travis Scott zou voorbij zijn
Sluiten