Kylie Jenner en Travis Scott hebben matching tattoo’s gezet en we weten eindelijk waarvan

Een paar weken geleden vond het over de top verjaardagsfeestje van Travis Scott plaats. Hij en Kylie Jenner maakten van het moment gebruik om hier even twee matching tattoo’s te zetten. Ze lieten ons een hele tijd in spanning, maar eindelijk weten we wat de twee precies hebben laten tatoeëren.

Tattoo artiest Jon Boy maakte dit weekend bekend welke matching tattoo’s de realityster en haar vriend precies hebben gezet en het is te lief.

Matching tattoo’s van Kylie Jenner en Travis Scott

Kylie weet wel hoe je een geheimpje kan bewaren. Na maandenlang haar zwangerschap geheim te houden, lukt het haar ook zonder moeite om een tattoo te verbergen. Op Instagram zagen we al wel een video van Kylie die getatoeëerd werd tijdens de 28-ste verjaardag van de rapper, maar het was niet te zien wat ze liet zetten.

Gelukkig lijken we het eindelijk te mogen weten, want de matching tattoo’s zijn te zien op de Instagram-pagina van de New Yorkse tattoo artiest Jon Boy. Het stel heeft allebei Stormi’s naam laten tatoeëren en de tattoo’s super mooi gezet.

Meer Stormi tattoo’s

Kylie en Travis zijn overigens niet de enigen die een tattoo van Stormi hebben gezet. Anastasia Karanikolaou, een goede vriendin van Kylie Jenner, heeft precies dezelfde tattoo laten zetten. Waarom ze een tattoo ter ere van Stormi heeft gezet terwijl ze geen familie is, snappen we ook niet helemaal. Maar goed, het is natuurlijk wel heel lief.

Cosmpolitan

Reageer op artikel:
Kylie Jenner en Travis Scott hebben matching tattoo’s gezet en we weten eindelijk waarvan
Sluiten