Kylie Jenner en Travis reageren op ‘fake cheating photos’ van Travis

In de wereld van de Kardashians wordt de één na de andere roddel de wereld in gesmeten. Is het niet wegens een affair, dan is het wel omdat er weer ergens een ruzie is ontstaan waar de Kardashians bij betrokken zijn. Dit keer waren Kylie Jenner en Travis Scott de dupe van een valse roddel. Travis zou vreemdgaan, maar het bleek allemaal vooropgezet spel te zijn van YouTuber ChristianAdamG.

Vreemdgaan in de Kardashian familie

Het nieuws dat Tristan Thompson zijn vriendin Khloé Kardashian bedroog, ging vliegensvlug de wereld rond en een paar dagen geleden leek het er even op dat ook Travis niet trouw was. Er werd een foto geplaatst waar Travis Scott zogenaamd intiem op zou staan met een vrouw die niet Kylie Jenner was.

Grapje, bedankt

De foto was echter helemaal hartstikke nep. YouTuber ChristianAdamG vond het namelijk een leuk idee om een fake foto te creëeren waarop het net leek alsof Travis wel heel dicht tegen een andere vrouw aanstond.

Hoewel de beweegredenen voor de video niet heel slecht waren – hij wilde laten zien dat je niet alles moet geloven wat er op het internet verschijnt -, had hij ook een ander soort foto kunnen nemen (zoals Justin Bieber die een burrito eet, kennen we die nog?). Door deze foto te verspreiden op het internet kwetst hij onnodig mensen.

Kylie Jenner en Travis Scott reageren

Kylie en Travis zijn niet gediend van dit ‘grapje’. Duh. Zowel Kylie als Travis reageerden via Instagram Stories op de video.

kylie jenner travis scott vreemdgaan
kylie jenner travis scott vreemdgaan

De Kardashian zussen komen altijd voor elkaar op, hoeveel ruzie of onenigheden ze ook hebben. Zo ook in dit geval, want zowel Kim als Khloé spraken zich op Twitter uit over de prank. Je raadt het al: ook zij konden hier niet om lachen.

Kim Kardashian West on Twitter

I hate that I am bringing attention to this but this is absolutely disgusting that you would find this funny to mess with Travis & Kylie who just started a family together. This is really damaging to relationships, families and is just so wrong!

Khloé on Twitter

@KimKardashian People are absolutely disgusting! The mind games this would do to somebody… That is so completely not OK! This person should be so ashamed of themselves! What filth

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Kylie Jenner en Travis Scott gingen met Stormi naar een pompoenveld en AWW

Buzzfeed

Reageer op artikel:
Kylie Jenner en Travis reageren op ‘fake cheating photos’ van Travis
Sluiten