Kylie Jenner wil nog een baby én denkt al aan namen

Het moge duidelijk zijn dat Kylie Jenner helemaal lekker gaat op het moederschap. Haar dochtertje Stormi is nog maar acht maanden, maar Kylie denkt al aan nóg een kindje.

Kylie Jenners kinderwens

De 21-jarige Kylie Jenner geniet volledig van Stormi en dat is te zien ook. Van schattige moeder-dochter foto’s op Instagram tot aan lieve video’s op Snapchat: de hele wereld mag meegenieten. Het kindje dat Kylie heeft gekregen samen met Travis Scott groeit overduidelijk op in een fijn gezinnetje.

Het lijkt Kylie goed af te gaan want ze denkt er nu al aan om nog een baby te nemen. People laat weten dat Kylie een Q&A op Snapchat deed afgelopen weekend. Tijdens het beantwoorden van de vragen, vertelde de jonge moeder over haar toekomstplannen op het gebied van luiers en speentjes. Ze zegt: “I want another baby, but when is the question, and I’m definitely not ready right this second.”

?☀️

8.3m Likes, 116.5k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “?☀️”

Instagram post by Kylie Jenner’s Snapchats * Oct 7, 2018 at 6:21pm UTC

49 Likes, 1 Comments – Kylie Jenner’s Snapchats (@kyliesnapx) on Instagram

Babynamen

Dat Kylie er deze seconde nog niet klaar voor is, begrijpen we volkomen. Ze is tenslotte nog maar 21 jaar oud en dat is sowieso al aan de jonge kant om kids te nemen. Toch weerhoudt haar dat er niet van om alvast babynamen te bedenken.

Ze vertelt: “I haven’t found anything I love love, but I definitely want another girl, hopefully. And I want her to have a feminine name.” Dat het wederom een naam zoals Stormi gaat worden, is dus onwaarschijnlijk. Tijdens de Q&A kijkt ze samen met haar beste vriendin Jordyn Woods naar babyfoto’s. Zo zie je maar weer, ook dé Kylie Jenner is gewoon een mens met gevoelens.

my little princess hit 8 months last week and i couldn’t be more happy and sad all at the same time ?♥️

4.5m Likes, 38.2k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “my little princess hit 8 months last week and i couldn’t be more happy and sad all at the same time…”

De zwangerschap van Kylie hield ze natuurlijk heel erg geheim, maar dat is iets wat ze de volgende keer niet meer gaat doen. Ze zegt: “When I do [have another baby], I would love to share more of that with you guys.”

Het lijkt in ieder geval allemaal helemaal gezellig te zijn in huize Jenner-Webster en we wachten geduldig af tot er nog een schattig kindje op komst is. Tot die tijd stalken we Kylie’s Instagram gewoon voor de leukste foto’s van Stormi.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Kylie Jenner over het moederschap en hoe ze op de naam van haar dochtertje Stormi kwam

Elle

Reageer op artikel:
Kylie Jenner wil nog een baby én denkt al aan namen
Sluiten