Kylie Jenners Valentijnscadeau van Travis Scott is te lief voor woorden

Het is Valentijnsdag. Als je het geluk – of de pech – hebt een Valentijn te hebben dit jaar, is de kans aanwezig dat je een kleinigheidje kunt verwachten. De een krijgt een doos bonbons, de ander bosje bloemen en de echte geluksvogels gaan romantisch uit eten. En dan heb je Kylie Jenner.

Kylie Jenners Valentijnscadeau van Travis Scott

Kylie plaatste een aantal Instagram Stories waarin te zien is dat Travis Scott zich behoorlijk heeft uitgesloofd om zijn vriendin een mooie Valentijnsdag te bezorgen. In de stories zien we dat Travis een hele ruimte heeft omgetoverd tot een soort Valentijnshol vol met kaarsen, meerdere hartvormige, met rozen bedekte bogen met als eindpunt een neon verlicht hart.

This is insane. So much love. What are you doing on Valentine’s Day?

6,039 Likes, 93 Comments – Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) on Instagram: “This is insane. So much love. What are you doing on Valentine’s Day?”

Travis de romanticus

Travis Scott heeft al eens eerder bewezen een enorme romanticus te zijn, dus het komt niet als verrassing dat hij deze Valentijnsdag flink uitpakt om zijn baby momma eens flink in het zonnetje te zetten. Zo zette hij in november vorig jaar een deel van Kylies huis vol met rode rozen.

hell of a way to end the night 🌹♥️

5.9m Likes, 174.8k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “hell of a way to end the night 🌹♥️”

We weten het, Valentijnsdag is de dag waarop je laat zien dat je van iemand houdt. Of dat nou met een doos Merci is of met een enorm gebaar zoals Travis voor Kylie deed, maakt dan natuurlijk niet uit. Meer hé, mocht iemand nog de behoefte voelen een shitload aan rode rozen in een huis te dumpen, houden wij ons aanbevolen.

Reageer op artikel:
Kylie Jenners Valentijnscadeau van Travis Scott is te lief voor woorden
Sluiten