Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 13 aug 2018

Je kan binnenkort Kylie’s verjaardagsoutfits kopen voor een prikkie

Afgelopen weekend was het verjaardagsfeestje van Kylie Jenner. Kylie zou Kylie natuurlijk niet zijn zonder overdreven dure outfits te rocken. De realityster had twee prachtige outfits aangetrokken en bij Fashion Nova kunnen wij ‘normale’ mensen het binnenkort ook kopen.

Kylie’s verjaardag

De 21ste verjaardag van de reality-ster is alles wat we hadden verwacht. Compleet met overdreven cadeaus, een bizar groots feest én prachtige outfits. De birthday bash was waarschijnlijk in een Barbie thema gezien zo ongeveer alles roze was. Met alle foto’s, Instagram Stories en verhalen kunnen we wel stellen dat het partijtje absoluut lit was.

we’re 21 bitch!

4m Likes, 18.1k Comments – Kendall (@kendalljenner) on Instagram: “we’re 21 bitch!”

a blessed birthday ✨ so grateful..

6.9m Likes, 37.5k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “a blessed birthday ✨ so grateful..”

Kylie’s outfits

Kylie droeg meerdere outfits tijdens haar verjaardagsweekend, want waarom ook niet. Één van de looks was een oogverblindende, roze, strakke jumpsuit van LaBourjoise die volgens Elle zo’n $8.000 zou kosten. Jep, onze mond viel hier ook van open. Het duurde maar liefst tien hele dagen om deze handgeborduurde outfit in elkaar te zetten. De 70.000 Swarovski-kristallen hypnotiseerden iedereen die ernaar keek.

Instagram post by Kylie * Aug 10, 2018 at 6:06am UTC

6.1m Likes, 39.7k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram

De jurk die Kylie droeg naar haar familiediner was bij lange na niet simpel. Ze droeg een satijnen fuchsia-gekleurde mini jurk van Peter Dundas.

t-minus two hours

4.9m Likes, 18.1k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “t-minus two hours”

Dan is er ook nog de mini jurk die zuslief Kim K naar het verjaardagspartijtje aan heeft getrokken. Een mini jurkje in felroze, duh. De jurk is een custom made ontwerp van Yeezy. Het mocht dan niet Kims verjaardag zijn, ze zag er wel zo uit.

Follow @selecta_dre

204 Likes, 3 Comments – ??? (@teamhellrazor) on Instagram: “Follow @selecta_dre”

Budget versie

Stervelingen zoals wij kunnen alleen maar dromen van de kleding die Kylie en haar entourage droeg op haar verjaardag. Gelukkig is daar Fashion Nova, die afgelopen weekend waarschijnlijk een all nighter heeft gewerkt.

Het merk heeft namelijk eergisteren al aangekondigd dat ze de outfits van Kylie’s verjaardag in recordtijd zullen verkopen. De verjaardagscollectie zal bestaan uit de drie stijlen die je hierboven hebt gezien en zullen geen $8.000 kosten. Gelukkig maar, want van zulke prijzen moet je toch huilen?

Birthday Behavior ? Coming Soon! ?⠀ When’s your birthday?⠀ Search: “Birthday Bash Sequin Romper”⠀ Search: “Twenty Fun Satin Dress”⠀ Search: “Cut To The Chase Mini Dress”⠀ ✨www.FashionNova.com✨

540.4k Likes, 11.4k Comments – FashionNova.com (@fashionnova) on Instagram: “Birthday Behavior ? Coming Soon! ?⠀ When’s your birthday?⠀ Search: “Birthday Bash Sequin Romper”⠀…”

Wij arme zielen kunnen dankzij Fashion Nova er net zo sexy en fashionable bijlopen als de Kardashians. Hoe de kwaliteit gaat zijn, weten we natuurlijk niet. Plastic diamantjes zijn natuurlijk wel eventjes iets anders van 70.000 Swarovski-kristallen. Maar goed, het is natuurlijk wel gewoon leuk.

Dat het merk nog geen 24 uur na het feestje dit al heeft aangekondigd, is ook niet onopgemerkt gebleven bij het internet. De reacties zijn hilarisch.

joshie on Twitter

the devil works hard but fashion nova works harder

Krystal Gardenia on Twitter

Fashion nova when they see Kim and Kylie in a new outfit https://t.co/CKwNPS8ZNf

Real life angel. on Twitter

Waits on fashion nova and online boutiques to sell this and watch all y’all run this outfit to the ground. ???‍♀️

Dit vind je ook leuk om te lezen.

21 feitjes die je nog niet wist over Kylie Jenner

Teen Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Je kan binnenkort Kylie’s verjaardagsoutfits kopen voor een prikkie
Sluiten