Niet fokken met Kylie: ze verwijderde alle foto’s van Stormi van Instagram

Kylie Jenner heeft alle foto’s van haar dochter Stormi verwijderd van Instagram. Sinds maart deelde ze haar moederschap met 109 miljoen volgers, maar ze is er nu helemaal klaar mee. Waarom? Ze kreeg een shitload aan kritiek over zich heen.

Sinds maart kunnen we zo af en toe allemaal genieten van de meeste lieve foto’s van haar kleine Stormi. En dat doen we ook zeker, inclusief de ‘awh’s’ en ‘ooh’s’. Maar de drama is nooit ver weg bij Kylie en dit keer verwijderde ze álle foto’s van haar dochtertje Stormi.

Kritiek op foto van Kylie Jenner

Jenner postte onderstaande foto van haarzelf, waarop een klein stukje van het hoofd van Stormi te zien is. De foto, die ruim vijf miljoen keer is geliked, kreeg duizenden comments van mensen die niet begrepen waarom Stormi niet goed te zien was. ‘Je knipt gewoon je eigen kind van de foto af, om er zelf beter op te staan,’ schreef een volger.

Dat zou Kylie iets te veel zijn geworden: ze reageerde op een comment met ‘Yeah I cut my baby out. I’m not sharing photos of my girl right now.’ Ze voegde meteen daad bij het woord en wiste (bijna) alle foto’s van Stormi die ze eerder op Instagram plaatste. En tja, dat hadden de fans natuurlijk niet verwacht en gehoopt. Even geen schattige foto’s dus. Ze liet eerder al weten dat ze voor haar baby alleen het allerbeste eist en misschien past Instagram daar nu nog niet bij?

i spy with my little eye…

7.5m Likes, 384.5k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “i spy with my little eye…”

Klaar met de spotlights

Het is niet de eerste keer dat ze (tijdelijk) uit de online spotlights stapt. In september stopte ze met het plaatsen van persoonlijke posts op Instagram toen zij zwanger was van haar eerste kindje. Wat vind jij: snap je Kylie haar reactie of baal je er stiekem van dat je geen foto’s van de kleine meer kunt zien?

Daily Mail

Reageer op artikel:
Niet fokken met Kylie: ze verwijderde alle foto’s van Stormi van Instagram
Sluiten