Je kan Kylie Jenners leven nu op de voet volgen want ze is vlogger geworden

Kylie Jenner is natuurlijk al bekend bij praktisch de hele wereld en ze is o-ve-ral te zien. Nu kan je haar hele leven al helemaal tot in de puntjes volgen, want de Kardashian is een nieuwe carrière als vlogger gestart. Wil je zien.

Kylie Jenners vlog

Kylie Jenner heeft een heel imperium opgebouwd voor zichzelf en ze doet het goed. Héél goed zelfs, want onze grote vriendin is zelfs door Forbes uitgeroepen tot jongste self-made millionaire. Of ze nou écht self-made is, daar hebben we onze twijfels bij.

Maar goed, dat doet niet af aan het feit dat de 21-jarige realityster gewoon lekker gaat. Blijkbaar vond het ze het niet genoeg om wereldwijd op tv te zien te zijn want ze is nu ook aan het vloggen. Jep. Kylie is haar leven zelf ook nog eens in detail aan het vastleggen.

Kylie’s leven in detail

We krijgen de kans om het leven van de KUWTK-ster nu op een andere manier te bekijken. Zo vlogt ze namelijk dat ze zich aan het opmaken is voor een show van Travis Scott, maar dat is niet alles. Ze filmt ook tijdens de show, waar we haar en Travis in een mini achtbaan (!) zien zitten in het Madison Square Garden.

Het Youtube-kanaal zelf is niet nieuw en Kylie heeft al veel video’s opgenomen, maar dat zijn allemaal geen vlogs. Sinds gisteren heeft de realityster twee vlog video’s opgenomen en stiekem zijn wij al helemaal hooked.

Mocht je nog niet overgehaald zijn, baby Stormi komt ook meerdere keren in beeld. En dat wil je zien.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Forbes noemt Kylie Jenner de jongste self-made miljardair ooit en dat is natuurlijk niet waar

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
Je kan Kylie Jenners leven nu op de voet volgen want ze is vlogger geworden
Sluiten