Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 23 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Kylie Jenner voor het eerst weer te zien in fotoshoot – met kundig verstopt buikje

Nu deze week Chicago West op de wereld is gezet, was de aandacht even afgeleid van de mogelijk zwangere Kylie Jenner. Dat kunnen we natuurlijk niet hebben, dus geven de Kardashians ons iets nieuws om over te praten.

Gisteren kwam er een fotoshoot uit waarin alle Kardashian-Jenner zussen poseren voor een campagne van Calvin Klein. Het is duidelijk dat de foto’s enkele maanden geleden zijn genomen, want bij Khloé is nog geen buikje te spotten. Bij Kylie, however, is alles gedaan om haar buik te verstoppen, op veel te obvious manieren. Who you tryna fool, woman?

Kylie Jenner in #mycalvins

Het feit dat Kylie Jenner al bijna een half jaar afwezig is op haar geliefde social media, het feit dat ze al maanden niet in het openbaar verschenen is, zijn op zich genoeg bevestiging dat Kylizzle zwanger is, maar mocht het nog niet duidelijk genoeg zijn, bekijk dan even onderstaande foto’s.

“Hoi, ik neem even plaats onder dit dekentje en achter mijn zus, maar niet omdat ik zwanger ben.”

“Oh we showen allemaal onze buik? Was er nog zo’n lekker warm dekentje? Omdat ik het koud heb, niet omdat ik zwanger ben.”

“Ben gewoon echt dol op dekentjes. Definitely niet zwanger. Niets te zien, hier.”

“Oh? Een foto zonder dekentje? Sure, wacht, ik ga even mijn NIET-ZWANGERE buik achter mijn zussen verstoppen.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kylie Jenner voor het eerst weer te zien in fotoshoot – met kundig verstopt buikje
Sluiten