Wow – Kylie Jenner zou in het ziekenhuis liggen vanwege enorm heftige griepsymptomen

Niet zo goed nieuws voor fans van de Kardashian en Jenner clan. Onze grote vriendin Kylie Jenner zou namelijk opgenomen zijn in het ziekenhuis. De realityster heeft blijkbaar last van enorm heftige griepsymptomen. Dit is wat we erover weten.

We wisten al dat Kylie ziek was omdat ze niet op kwam dagen bij de Emmy Awards afgelopen zondag. Blijkbaar is haar griep toch iets heftiger dan we in eerste instantie dachten.

Kylie Jenner afwezig bij de Emmy Awards

Afgelopen zondag vonden de Emmy Awards wederom plaats en natuurlijk zit dat fantastische evenement nog vers in ons geheugen. Alles was weer heerlijk over de top en tout bekend Hollywood was van de partij. Ver voor de show werd aangekondigd dat Kim Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner de prijs voor Outstanding Reality TV uit zouden reiken. Helemaal leuk natuurlijk, maar Kylie was zondag nergens te bekennen. Achteraf gezien was dat misschien ook maar beter want het publiek lachte Kim en Kendall uit toen de twee het hadden over zichzelf zijn. Auch.

Paris is always a good idea ?? surprise.. KYLIE X BALMAIN @kyliecosmetics collection launching this Friday 9.27 on KylieCosmetics.com @olivier_rousteing @balmain #PFW #KYLIEXBALMAIN

4.5m Likes, 39.6k Comments – Kylie ✨ (@kyliejenner) on Instagram: “Paris is always a good idea ?? surprise.. KYLIE X BALMAIN @kyliecosmetics collection launching this…”

Opgenomen in het ziekenhuis

Maar goed, Kylie lag verplicht op bed omdat ze ziek was. Zo ziek zelfs, dat ze fysiek niet in staat was om naar de show te komen en te presenteren. Dat was een verstandige keuze want Kylie’s ziekte bleek heftiger te zijn dan een verkoudheid. Volgens TMZ heeft de realityster al dagen last van een heftige griep en is ze in het ziekenhuis opgenomen in Los Angeles.

TMZ laat weten dat ze wordt onderzocht in het ziekenhuis vanwege haar ernstige griepsymptomen, waaronder misselijkheid en duizeligheid. Er is verder niet veel nieuws over de gezondheid van Kylie, maar ze wordt in ieder geval onderzocht en behandeld.

Eerder dit jaar werd ook dochtertje Stormi opgenomen in het ziekenhuis. Dat bleek gelukkig niet ernstig te zijn aangezien ze gewoon een allergische reactie had. De Kardashians en Jenners hebben nog geen update gegeven over hoe het nu met Kylie gaat, maar het lijkt allemaal toch wel mee te vallen. De realityster postte namelijk nog wel gewoon over haar Kylie Cosmetics x Balmain collectie op Instagram. Dat is natuurlijk een goed teken. Op Twitter plaatste de realityster een uitleg waarom ze niet bij de lancering van de Balmain x Kylie collectie kan zijn.

We hopen dat Kylie snel weer de oude is.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Wow – Kylie Jenner zou in het ziekenhuis liggen vanwege enorm heftige griepsymptomen
Sluiten