LOL – Kylie en Kendall Jenner trollen elkaar in nieuwe TikTok-video

De Kardashian-Jenners staan erom bekend wel een goede dosis zelfspot te hebben. Van grappen in Instagram-posts, het posten van niet charmante foto’s van elkaar tot het pranken van hun moeder Kris Jenner: ze hebben het gedaan. Nu zijn Kylie Jenner en Kendall Jenner aan de beurt, in een nieuwe TikTok-video maken ze elkaar belachelijk.

In de video, die gisteravond op het account van Kylie Jenner werd gepost, beantwoorden ze allerlei vragen.

TikTok van Kylie en Kendall Jenner

Van de mannen waar ze op vallen tot wie hun ouders favoriet is, alle vragen komen voorbij. De vraag is iedere keer wie van de twee onder welke categorie valt. De video begint met de vraag, ‘Supermodel’ aan de linkerkant en ‘Instagram model’ aan de rechterkant. Kendall laat met een catwalkloopje direct zien welke kant ze op moet en Kylie loopt dezelfde kant op. Totdat Kendall weer in beeld komt en haar naar de ‘Instagram model’-categorie duwt.

In een ander deel van de video loopt Kendall naar ‘Dads fav’ en zegt ze dat ze valt voor ‘Hoopers’, terwijl Kylie naar ‘Moms fav’ loopt en valt voor ‘Rappers’. Zo zien we ook dat Kylie Jenner stiekem toch wel van uitgaan houdt en dat ze elkaar nog eens duwen als het gaat om wie het grappigst is als ze dronken is.

@kyliejenner

i’m still a supermodel on the inside

♬ original sound – Alexandra Karadimas

Ruzie tussen zussen

De TikTok-video is opgenomen tijdens Thanksgiving, een feestdag in Amerika waarbij familie altijd samenkomt. We zijn blij om te zien dat Kendall en Kylie hun eerder ruzie weer hebben bijgelegd. Ze spraken bijna een maand niet met elkaar na de ruzie die te zien was in een aflevering van Keeping Up With The Kardashians. Kendall dreigde daarin al nooit meer met haar zus te willen praten. Gelukkig zien we nu dat ze weer lol met elkaar hebben.

Reageer op artikel:
LOL – Kylie en Kendall Jenner trollen elkaar in nieuwe TikTok-video
Sluiten