Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 3 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

LOL – Kylie Minogue lanceert haar eigen cosmeticalijn en drie keer raden hoe ‘ie heet

Het lijkt erop dat Kylie Jenner niet de enige Kylie meer is die ertoe doet in make-upland. Niemand minder dan Kylie Minogue is haar eigen cosmeticamerk begonnen onder de naam ‘Kylie’. Oeps…

Make-up van Kylie Minogue

Op de website van de zangeres kun je behalve T-shirts met Kylie Minogue’s hoofd erop, nu ook make-up met haar naam erop kopen. Je vindt er onder andere lip-olie (wat dat ook mag zijn), lipgloss en oogschaduw. Alle producten zijn verpakt in felle kleuren en vrolijke printjes. Eerlijk is eerlijk, de producten en hun verpakking zien er ietwat kinderachtig en goedkoop uit, en dat terwijl je er toch omgerekend zomaar €15 voor betaalt.
kylie minogue make-up

Kylie versus Kylie Cosmetics

Kylie Jenner, eigenaresse van het gigantische cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics, zou volgens Page Six in 2015 hebben geprobeerd patent aan te vragen op haar naam, maar ze zou dit hebben verloren aan Kylie Minogue. Wel heeft Jenner ervoor gekozen haar voornaam in hoofdletters op haar producten te zetten, zonder de toevoeging van het woord ‘cosmetics’.

what’s one Kylie product on your wish list?! ? ⠀ ? by @isabellebeautyy

82.2k Likes, 877 Comments – Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on Instagram: “what’s one Kylie product on your wish list?! ? ⠀ ? by @isabellebeautyy”


Ook Minogue’s producten bevatten haar voornaam met hoofdletters, maar verder zijn er weinig overeenkomsten tussen de twee cosmeticamerken. We zijn benieuwd hoe dit uitpakt in de beautywereld, maar wij voorzien geen problemen.

Allure

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
LOL – Kylie Minogue lanceert haar eigen cosmeticalijn en drie keer raden hoe ‘ie heet
Sluiten