Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty 19 mei 2020
Leestijd: 1 minuut

YES – Vanaf deze week is Kylie Skin ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar

De vlag kan uit. Het moment waar we al die tijd op hebben zitten te wachten is daar. Kylie Skin gaat vanaf deze week ook finally verkrijgbaar zijn in Nederland. De skincare-lijn van Kylie Jenner wordt vanaf 22 mei verkocht in Nederland, als eerste van heel Europa.

Blok je agenda, trommel je vriendinnen op, want 22 mei is De Dag. Vanaf die dag kun jeKylie Skin gaan scoren bij Douglas. Can’t wait.

Kylie Skin

In 2005 richtte Kylie Jenner haar make-uplijn Kylie Cosmetics op. In 2019 volgde de skincare-lijn. Op haar eenjarig jubileum (22 mei) zal Kylie Skin verkrijgbaar zijn in Europa. Dat het eraan zat te komen, konden we in december al lezen op het Instagram-account, maar wanneer dat precies zou zijn bleef een raadsel. Tot nu.

Wereldwijd is de skincare-lijn niet alleen heel bekend, maar is het inmiddels ook één van de snelst groeiende cosmeticalijnen. En dat zonder dat je het in fysieke winkels in Europa kon scoren. Gelukkig komt daar deze week verandering in. Kylie Jenner kondigde op haar Instagram aan dat Kylie Skin vanaf 22 mei verkrijgbaar zal zijn bij Douglas.

De collectie

De collectie bestaat uit zes producten, de Foaming Face Wash, Walnut Face Scrub, Face Moisturizer, Eye Cream, Vitamine C Serium en Vanilla MilkToner. Al deze producten zijn veganistisch, dierproefvrij, glutenvrij, sulfaat- en parabenenvrij.

Ook fijn: de skincare-lijn ziet er niet alleen perfect uit in je badkamer, want alle producten zijn roze (hallo, dat is amazing). En dat is niet het enige fijne, ook het prijsje valt alles mee. Kylie Skin is namelijk heel betaalbaar. Alle producten hebben een verkoopprijs onder dertig dollar, wat omgerekend zo’n 26 euro is. Daar worden we toch allemaal vrolijk van?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
YES – Vanaf deze week is Kylie Skin ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar
Sluiten