Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 23 feb 2018

Kylie lanceert een nieuwe make-up collectie – volledig in het thema van Stormi

Met pas 21 dagen oud heeft Stormi nu al haar eigen make-upcollectie te pakken. Was te verwachten, natuurlijk. Tijdens haar zwangerschap heeft Kylie niet stilgezeten. Vannacht postte ze een hele lading aan video’s op haar Instagram Story waarin ze haar nieuwe collectie lanceert, genaamd ‘The Weather Collection’.

The Weather Collection

De collectie heet ‘The Weather Collection’ en staat volledig in het teken van het weer, oftewel: haar dochter Stormi. Zoals te verwachten zien we aan de ene kant vooral donkere en aardse kleuren en aan de andere kant schattige pasteltinten. En verder bevat de collectie glitter. VEEL glitter.


De collectie

Als we haar Story mogen geloven zal de collectie onder andere bestaan uit de twee oogschaduwpalletten ‘Calm Before the Storm’ en ‘Eye of the Storm’, drie nieuwe matte lippenstiften, highlighters en vier ‘eye glitters’. Het grote verschil tussen de twee oogschaduwpalletten is dat ‘Calm Before the Storm’ praktisch alleen pasteltinten bevat, waar ‘Eye of the Storm’ een stuk donkerder is. Waarschijnlijk zal dat wel iets te maken hebben met de tijd voor en na Stormi’s geboorte.

Verder staan ook de inidivduele kleuren in de oogschaduwpalletten in het teken van Kylies dochtertje. Zo is er een kleur genaamd Aquarius; Stormi’s sterrenbeeld. Verder zijn er kleuren met de namen ‘Sweet Storm’, ‘Starbaby’ en ‘Moon & Back’. Het mag duidelijk zijn dat Kylie geen genoeg kan krijgen van haar baby’tje.


Wanneer we The Weather Collection kunnen verwachten, is nog niet duidelijk, maar heel lang zal het niet duren, gokken we.

babe

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Kylie lanceert een nieuwe make-up collectie – volledig in het thema van Stormi
Sluiten