Kylie Jenner en Travis Scott gingen met Stormi naar een pompoenveld en AWW

Kylie Jenner en Travis Scott zijn ouders van hoogstwaarschijnlijk het schattigste kind óóit. Daarom missen we natuurlijk ook geen enkele foto van baby Stormi. Deze week ging de familie naar een pompoenveld en bij het zien van de foto’s gaan je eierstokken instantly klapperen.

Stormi in een pompoenveld

Ja kan over Kylie Jenner zeggen wat je wil, maar zij en Travis Scott vormen samen een super gezellig gezinnetje met baby Stormi. Dit is de eerste herfst die Stormi mee mag maken. Dus wat doe je dan als ouders zijnde? Je neemt je kind mee naar een pompoenveld om de liefste foto’s ooit te schieten voor Instagram.

first pumpkin patch ?

4.2m Likes, 13.9k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “first pumpkin patch ?”

Zeg nou zelf, hóe schattig is dit?! Stormi past perfect in het pompoenveld omdat ze zelf ook nog zo klein en rond is. Het kind van acht maanden rockt overigens wel rustig een Supreme T-shirt. Één ding is zeker: het kindje van Kylie en Travis heeft nu al meer swag dan wij allemaal bij elkaar.

??

4.8m Likes, 18.4k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “??”

Verder zien we nog een paar foto’s van Kylie en Stormi die geiten aan het voeren zijn want waarom ook niet en Stormi die op de schouders van papa Travis zit. We can’t deal met deze schattigheid.

Instagram post by Kylie * Oct 24, 2018 at 5:43pm UTC

2m Likes, 17k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram

Getrouwd of niet?

Kylie en Travis noemen elkaar te laatste tijd steeds vaker ‘hubby’ en ‘wifey’ op social media wat aardig wat verwarring veroorzaakt. Zijn ze dan tóch stiekem getrouwd? Who knows. Maar goed. Wat de deal ook is, Stormi is de definitie van schattig en de foto’s van het tripje van de familie is een essentiële toevoeging van deze donderdag.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Kylie Jenner deelt de schattigste foto’s óóit van dochter Stormi

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Kylie Jenner en Travis Scott gingen met Stormi naar een pompoenveld en AWW
Sluiten