Redactie
Redactie Entertainment 3 jun 2019

La Casa de Papel seizoen 3: Netflix dropt de eerste volledige trailer

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar komende zomer is het toch echt raak: het derde seizoen van La Casa de Papel komt eraan. De immens populaire Spaanse serie gaat het verhaal over de criminelen verder vertellen. Netflix kwam eerder al met een releasedatum, maar dropt vandaag de eerste officiële (volledige) trailer.

De trailer van La Casa de Papel seizoen 3

Vanaf vrijdag 19 juli 2019 gaat het verhaal rondom onder anderen Tokyo, Denver, Berlin en El Professor weer verder. In de loop der maanden doken er immens veel geruchten op over de serie die veel los heeft weten te maken sinds 2017. We volgden de groep in een overval op de Spaanse Munt en zagen voor wat voor uitdagingen ze kwamen te staan. De grote vraag was na het tweede seizoen of er nog een derde seizoen zou komen, maar inmiddels kunnen we wel stellen dat die vraag beantwoord is.

Naast het feit dat Netflix een releasedatum dropte, toont het inmiddels ook de eerste echte officiële beelden van het verhaal. Check de trailer hieronder:

La casa de papel: Deel 3 | Officiële trailer | Netflix

Dit keer draait het niet om geld. Dit keer draait het om familie. La casa de papel: Deel 3. Vanaf 19 juli. Alleen op Netflix.

In de trailer zien we het team na de ontwikkelingen van het tweede seizoen. Inmiddels begeven Rio en Tokyo zich op een onbewoond eiland, maar lijken ze toch niet zo veilig te zijn dan ze denken. Rio wordt gevangen genomen en dat is het moment dat El Professor ingeschakeld wordt. De groep komt weer bij elkaar, inclusief een paar nieuwe gezichten en moet samenwerken om één missie tot een goed einde te brengen: Rio uit de handen van de overheid krijgen. En dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot.

La Casa de Papel seizoen 3 is vanaf 19 juli te zien op Netflix.

WANT

Reageer op artikel:
La Casa de Papel seizoen 3: Netflix dropt de eerste volledige trailer
Sluiten