Modern Family houdt binnenkort op, maar er komt misschien een spin-off

Ga even zitten. Haal diep adem en blijf rustig. Wat we je nu gaan vertellen, kan hard aankomen. De kans is groot dat het laatste seizoen van Modern Family eraan komt.

Het laatste seizoen van Modern Family

Het negende seizoen van de hitserie is afgelopen september in de Verenigde Staten van start gegaan en waarschijnlijk is dat het een-na-laatste seizoen dat we van de show te zien krijgen: “Our plan is to end it at 10. If we can leave with most of our audience wanting more, I think that’s the right way to do it. Never say never, but I just can’t imagine that we’d go past that,” aldus co-creator en showrunner Steve Levitan. Ja, da’s inderdaad mooi kut. Toch is er nog licht aan het eind van de tunnel.

Modern Family spin-off

De kans is dus groot dat seizoen 10 het laatste is wat we van de familie Pritchett-Dunphy-Tucker-Delgado te zien krijgen. Althans, in de vorm zoals we hem nu kennen. Als we de geruchten mogen geloven, is het goed mogelijk dat er een spin-off van de serie wordt gecreëerd. Dit is niet de eerste keer dat er sprake is van een spin-off van Modern Family; ook in 2013 werd erover gesproken, maar is er uiteindelijk niets van gekomen. Er is nog niet bekend over welke van de karakters deze spin-off dan zou gaan. Laten we hopen dat het dit keer wel tot een nieuwe productie komt, want wij zijn er nog lang niet klaar voor om vaarwel te zeggen tegen Phil “fix that step” Dunphy.

Brit

Reageer op artikel:
Modern Family houdt binnenkort op, maar er komt misschien een spin-off
Sluiten