Josca
Josca Fashion 30 okt 2016

Zo zorg je ervoor dat er geen ladders in je panty komen

Hoe pijnlijk het ook is, het is geen weer meer voor blote benen. Onder dat leuke rokje of jurkje is een panty deze tijd van het jaar cruciaal. Wanneer je met je goede gedrag een tientje neerlegt voor een panty, wil je niet dat je na drie uurtjes een zieke ladder in dat ding ziet. Hoe voorkom je ladders in je panty? Dat vertellen wij je.

Er zijn namelijk genoeg life hacks om deze irritante ladders op te lossen. Pak je notitieboekje er maar bij want dit wil je weten.

Ladders in je panty voorkomen

Het liefst doe je maanden met je panty, maar dat is zeker bij dunne panty’s niet de realiteit. Sterker nog, met een beetje pech heb je na een uur al de eerste ladder. Of toch niet? Deze trucjes zorgen ervoor dat jij langer met je panty doet.

Stop je panty in de vriezer

Dit is tip nummer één en beter dan dit gaat het waarschijnlijk niet worden (al is deze optie al pretty awesome). Temperaturen onder nul zorgen ervoor dat de moleculen in de pantystof sterker worden. Wanneer ze vervolgens weer teruggebracht worden naar kamertemperatuur, zullen de zwakke plekken in je panty zijn aangesterkt. Houd je panty even onder de koude kraan voordat je gaat slapen en stop ze in een plastic zakje in de vriezer. De volgende ochtend is je panty uiteraard een groot blok ijs en het kost zo’n acht uur voordat ze ontdooid zijn, maar het is het waard! De stof van je panty vóelt zelfs sterker als je deze weer aantrekt.

Gebruik strijkspray

Bussen strijkspray worden gebruikt om stoffen stijver te maken, zodat ze gladder te strijken zijn, maar kunnen er ook voor zorgen dat je panty’s een extra beschermlaagje krijgen. Spray dit simpelweg op je panty en trek deze daarna aan. Dit zal waarschijnlijk wat vervelend en onnatuurlijk aanvoelen op je benen, maar de panty zelf is nog steeds elastisch en flexibel. Natuurlijk is je panty op deze manier niet opgewassen tegen scherpe doornen waar je per ongeluk langsloopt, maar je panty is aanzienlijk beter beschermd tegen ladders.

Wat níet goed werkt om je panty laddervrij te houden

Nagellak: ook al wordt er anders beweerd, nagellak zal misschien voor eventjes je reddende engel zijn, maar de panty is niet meer elastisch op de plek waar je nagellak hebt gesmeerd en het voorkomt geen gaten.

Haarspray: misschien heb je wel eens van dit trucje gehoord, maar het werkt dus niet. Je panty wordt er minder elastisch van en het gaat ook nog eens aan je benen plakken.

Reageer op artikel:
Zo zorg je ervoor dat er geen ladders in je panty komen
Sluiten