Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 31 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Lady Gaga heeft curtain bangs en deelt een foto op Instagram

Als er één haartrend is waar mensen compleet onrustig van worden, is het wel de pony. Als je er geen hebt, wil je er een en als je er een krijgt, heb je er meteen spijt van. Toch waren curtain bangs er afgelopen jaar ineens overal. Talloze celebrities, van Jennifer Lopez en Selena Gomez tot Jodie Comer en Yara Shahidi, werden met het kapsel op Instagram gespot.

En het lijkt nog lang niet op te houden.

Lady Gaga heeft curtain bangs

In het weekend plaatste Lady Gaga een spiegelselfie van zichzelf met lange, chique curtain bangs die haar gezicht omlijstten. Lady Gaga ging voor een casual look thuis met haar haar in een hoge knot en langere haarlokken die naast haar curtain bangs vielen. Eerder werd Lady Gaga al met golvende blonde lokken gespot tijdens de premières voor de film House of Gucci in Londen.

Ook toen droeg ze een pony die deed denken aan curtain bangs, met een prachtige paarse jurk. Lady Gaga werd vervolgens geprezen voor haar rol in de film. De film vertelt het waargebeurde verhaal van Patrizia, de voormalige echtgenote van Gucci-oprichter Maurizio Gucci. Patrizia werd in 1995 veroordeeld voor het inhuren van een huurmoordenaar om haar man in Milaan te vermoorden. In de film volgen we de misdaad in de familie en de bijbehorende val van het House of Gucci.

Getty Images John Phillips/Getty Images

Wij zijn fan van de nieuwe look van Gaga en twijfelen nu alweer om toch naar de kapper te gaan voor een goede dosis curtain bangs. Of zullen we toch maar zelf de schaar in ons haar zetten?!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.