Het ziet ernaar uit dat Lady Gaga een eigen make-uplijn krijgt dus 2019 begint goed

Als er één ding is dat we met zekerheid kunnen zeggen dan het is wel dat het afgelopen jaar een groot succes was voor Lady Gaga. Na haar fantastische rol in ‘A Star Is Born’ gaat de zangeres nu waarschijnlijk in 2019 een andere industrie ontdekken. Namelijk met haar eigen make-uplijn.

Lady Gaga’s make-uplijn

Lady Gaga gaat super lekker, dat is wel duidelijk. We wisten al dat Lady Gaga kon acteren dankzij haar verschijning in de serie ‘American Horror Story’. Toch heeft ze zichzelf afgelopen jaar al helemaal bewezen als actrice met haar hoofdrol in de grote film ‘A Star Is Born’.

In 2019 gaat de zangeres weer een nieuwe kant op. Alles wijst er namelijk op dat ze de beauty industrie gaat betreden met haar eigen make-uplijn genaamd ‘Haus Beauty‘. Er waren eerder dit jaar al geruchten dat dit het geval zou zijn, maar nu de website www.HausBeauty.com live is, lijkt het bewezen te zijn en wij zijn op z’n zachtst gezegd mega excited.

Vorig jaar postte de zangeres al deze foto met daarbij de tekst: “Rounded emerald eye smolder of champagne and flushed skin and lips with Viking braids.” Als dat geen grote hint is dan weten we het ook niet meer.

Dit bericht bekijken op Instagram

#HausEditorials in Barcelona !!! the pink leather outfit is @ana_ljubinkovic shoes @dsquared2 Rounded emerald eye smolder of champagne and flushed skin and lips with Viking braids. #makeup @sarahtannomakeup hair @fredericaspiras #hair #beauty #fashion photo by @Alex.j.dolan Styling by @tomeerebout and @sandraamador.xx

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga) op

Haus Beauty

Het bedrijf van Lady Gaga genaamd ‘Ate My Heart Inc.’ heeft een trademark aangevraagd voor de spannende naam ‘Haus Beauty’ en ook de website is dus al live gegaan dus we denken dat het een kwestie van geduld hebben is.

Maar ondanks dat de website live is, is er nog niet veel op te zien. Het enige dat we zien, is een balkje waarin je je e-mailaders in kan vullen om op de hoogte te blijven van updates (wat we natuurlijk massaal gedaan hebben).

Hoelang we nog geduld moeten hebben voordat we de gedurfde make-up looks van Gaga kunnen overnemen, weten we nog niet. Toen Rihanna namelijk in 2014 de naam ‘Fenty Beauty‘ aanvroeg, werd haar make-uplijn pas in 2017 gelanceerd. Laten we hopen dat dit bij Lady Gaga’s lijn niet het geval is.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Holy moly – zoveel heeft de verlovingsring van Lady Gaga gekost

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Popsugar

Reageer op artikel:
Het ziet ernaar uit dat Lady Gaga een eigen make-uplijn krijgt dus 2019 begint goed
Sluiten