Lady Gaga onthult eindelijk waarom zij haar verloving met Christian Carino verbrak

Sinds Lady Gaga schitterde op het witte doek als Ally in ‘A Star is Born’, bereikte haar carrière opnieuw een hoogtepunt. Alles leek de blonde artiest voor de wind te gaan, totdat zij en haar – toen nog – verloofde uit elkaar gingen. De reden achter de break-up met Christian Carino bleef nog wat vaag, tot nu.

Stiekem hoopten we allemaal dat de break-up met Christian het moment was dat Lady Gaga en Bradley Cooper een stel vormden. Maar helaas, de chemie die de twee hadden bleek niets meer dan een goed staaltje acteerwerk te zijn.

? #oscars #oscars2019 #oscars91 #love #nominations #shallow #artpop #cheektocheek #bornthisway #btw #thefame #pokerface #badromance #perfectillusion #christiancarino #bradleycooper #astarisborn #bradley #cooper #love #grammys #grammyawards #baftas #queen #stefanigermanotta #bradleycooper #bradleyandgaga #bradleycooperandladygaga #cooper #gaga #love #oscars #shallow

86 Likes, 0 Comments – xoxo, Gaga (@tattoogaga) on Instagram: “? #oscars #oscars2019 #oscars91 #love #nominations #shallow #artpop #cheektocheek #bornthisway #btw…”

De reden waarom Lady Gaga haar verloving verbrak

Lady Gaga gaat al lang mee. In 2008 stapte ze de industrie in en sinds dien draait ze op volle toeren. De artiest/actrice/danseres blijft maar gaan en scoort hit na hit. Het begon allemaal bij Just Dance en nu is Shallow haar laatste topscoorder. Gaga is nog lang niet van plan te stoppen en daar zijn wij erg blij om.

Maar goed, waarom verbrak ze haar verloving? Precies om die reden. Christian Carino zou namelijk het creatieve proces van Lady Gaga belemmeren. Gaga wil nog steeds de volle honderd procent geven voor haar carrière en iemand die haar daarvan weerhoudt kan ze niet gebruiken. Gaga heeft laten weten dat ze zich niet wil laten afleiden door een man, omdat dat niet iets is waar zij voor staat.

Love was in the air for #LadyGaga and #ChristianCarino at the #SAGAwards. | ?: John Sciulli/Getty

34.1k Likes, 357 Comments – People Magazine (@people) on Instagram: “Love was in the air for #LadyGaga and #ChristianCarino at the #SAGAwards. | ?: John Sciulli/Getty”

Daarnaast heeft een bron van US Weekly in maart laten weten dat hij haar aan het einde van de relatie niet goed behandelde.

“He was jealous. He was trying to find her all the time and texted her a lot. Her friends didn’t like him either.”

Als dit inderdaad klopt, zijn we blij dat Gaga deze keuze heeft gemaakt en voor haar eigen geluk kiest. Dit klinkt namelijk niet als een relatie waar je lang in wil blijven hangen. En nu Gaga zich weer volledig op het creatieve proces richt, zijn wij erg benieuwd wat The Lady voor ons in petto heeft.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Lady Gaga onthult eindelijk waarom zij haar verloving met Christian Carino verbrak
Sluiten