Een lange puffer coat is alles wat je wil dit najaar en dit zijn de mooiste exemplaren

Helaas, we moeten nu écht accepteren dat de zomer ten einde is en de gure herfst voor de deur staat. De dunne spijkerjasjes verdwijnen in de kast, want het is tijd voor het echte werk. Dit najaar (en eigenlijk ook deze winter) wil je een lange puffer coat en wij zochten alvast de mooiste voor je uit.

Deze jas ziet eruit als een dik deken en daarom zie je ons voortaan in niets anders meer. Waarschijnlijk is het wel een gevalletje ‘waar gaat die jas met die vrouw naartoe?’, maar dat is des te meer reden om zo’n volumineuze jas aan te schaffen.

Lange puffer coats zijn on trend dit najaar en geloof ons, dit wil je

De maxi puffer biedt je alles wat je nodig hebt als de temperatuur daalt, namelijk warmte en comfort. En hoewel het niet heel stylish klinkt, steel jij alsnog de show met deze dikke jas. Tijden de Fashion Weeks is deze jas in grote getale gespot en dat betekent dat ‘ie hartstikke on trend is.

De puffer coat is er in allerlei soorten en maten, van metallic tot luipaardprint. Vorige winter spotten we vooral de korte variant, maar dit jaar is het lange exemplaar aan de beurt en daar zijn wij blij om. Het liefst nemen we er eentje tot onze enkels, zó lang.

Als je een fanatieke Instagrammer bent, dan heb je de lange puffer coat vast al vaak voorbij zien komen op je feed. Mening influencer hulde zich al in zo’n deken, wat ons de broodnodige outfit-inspiratie oplevert. Draag de jas met een losse jeans, een mooie trui en een paar Dr. Martens voor een winterse look. Of combineer de jas met een lange jurk, zoals Bianca Valle deed.

De mooiste maxi puffer jassen op een rijtje

We zijn zo vrij geweest om alvast de mooiste jassen voor je op een rijtje te zetten. Nu hoef jij er alleen maar eentje uit te kiezen en je zit er warmpjes bij deze winter.

1. The North Face LHOTSE-DUSTER – €460

2. Marc O’ Polo maxi puffer – €379,95

3. Asos Design lange bruine jas – €65

4. Asos Design zwarte puffer met leereffect – €103,99

5. Zara zandkleurige puffer jas – €79,95

6. Weekday Ally puffer coat – €140

Reageer op artikel:
Een lange puffer coat is alles wat je wil dit najaar en dit zijn de mooiste exemplaren
Sluiten