Love & Life 14 jun 2018 Alex Ebbers

6 last minute Vaderdagscadeautjes voor luie dochters

Vaderdag staat om de hoek en dat houdt in dat we de man die ons het leven heeft geschonken weer heerlijk geforceerd in het zonnetje mogen zetten. Ben jij van hetzelfde soort als wij en schiet het kopen van een cadeautje er telkens bij in? Geen paniek, we got your back.

Last minute Vaderdagscadeaus

Deze zes vaderdjagscadeautjes koop je zonder er al te veel moeite voor te doen én je weet zeker dat paps er blij van wordt.

1. Een goede fles drank

Hoe cliché het ook mag zijn: met een fles drank zit je altijd goed. Weet je wat ‘ie het liefst drinkt? Vraag dan aan de slijter om een soortgelijke smaak. Zo verras je hem toch, en weet je (vrijwel) zeker dat hij het lekker vindt.
last-minute vaderdagscadeau

2. Een exfoliërende douchegel

Je vader is een man en mannen zijn nou eenmaal niet zo van het exfoliëren en verzorgen van hun huid. Om hem toch dit stukje huidverzorging door z’n strot te duwen kun je hem een exfoliërende douchegel geven. Hij moet zich toch wassen, dus waarom niet meteen ook verzorgen?
last-minute vaderdagscadeau

3. Een goed haarproduct

De kans zit er dik in dat je vader al een jaartje of twintig hetzelfde haarproduct gebruikt. Geef ‘m eens een goede haarwax en je hoort hem nooit meer klagen over zijn terugtrekkende haarlijn.
last-minute vaderdagscadeau

4. Een mooie waterfles

Drinken moet ‘ie toch, dus waarom niet meteen in stijl? Geef hem een mooie fles.
last-minute vaderdagscadeau

5. Een virtual realitybril

De krengen waren eerst onbetaalbaar, maar nu heb je al voor een paar tientjes een virtual realitybril in huis. Wordt hij geheid blij van.
last-minute vaderdagscadeau

6. Een smartphone-printer

Je vader is het papieren fotoboek nog gewend. Met een smartphone-printertje kan hij 2018 combineren met 1988 en is hij zonder twijfel meteen helemaal in zijn element. Oké, het kost wat, maar dan heb je ook wat. En je mag hem vast wel eens lenen.
smartphone printer, last-minute vaderdagscadeau
Zet je je paps liever op een andere manier in het zonnetje? Dan vind je hier 5 leuke dingen die je met je vader op Vaderdag kunt doen

Marie Claire

Reageer op artikel:
6 last minute Vaderdagscadeautjes voor luie dochters
Sluiten