Laura Gommans
Laura Gommans Fashion 19 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Laura ruimde haar kast op: van 13 zakken kleding naar een halfvolle kast

Soms voelt het gewoon heerlijk om spullen weg te doen. Ik had zoveel spullen in mijn bergruimte staan dat ik niet eens meer wist wat ik had. Hoog tijd om de hele bende uit te mesten en andere mensen blij te maken met mijn kleertjes!

Ik haalde dertien vuilniszakken met kleding uit mijn bergruimte, ongeveer zes wasmanden vol schoenen uit mijn schoenenkast én toen moest ik nog mijn kledingkast uitmesten.

De spulletjes die niet terug de kast of de berging ingaan, verkoop ik op de NSMBL Sale op 24 februari voor hele hele fijne prijsjes. Zie je iets wat je leuk vindt en heb je zin om te komen shoppen? Zet jezelf dan op attending op het Facebook-event.

NSMBL Sale 2018

NSMBL Sale: 24 februari 2018 van 12.00 tot 14.00 bij Café De Paris (Rokin 81 in Amsterdam – dichtbij de Dam). Cash only!
Naast Laura verkopen ook andere NSMBL-redactieleden hun kleding én influencers en stylisten als Tara en Larissa Verbon, Yvet van der Naalt, Suze Kuit, Isabelle Machinè en anderen hun kleding.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Laura ruimde haar kast op: van 13 zakken kleding naar een halfvolle kast
Sluiten