Laura’s Powermaand #2: Laura ruimt haar kast op

admin 5 dec 2017 Post

Laura is een enorme chaoot. Vooral als het op het opruimen van haar huis aankomt, heeft ze een compleet gebrek aan structuur in haar leven.

Vandaar dat we Laura’s Powermaand in het leven hebben geroepen: een volledige maand waarin we stuk voor stuk Laura’s slechte eigenschappen gaan tackelen, en zorgen dat er wat orde en structuur in haar leven wordt aangebracht. Door te weten welke spullen op welke plek liggen, kun je een hele hoop tijd besparen. Daarnaast maakt een opgeruimd huis het een stuk makkelijker om rust te creëren in je hoofd.

Orde en structuur

In deze eerste uitdaging van Laura’s Powermaand gaan we Laura’s rommelige huis flink onder handen nemen, en dan voornamelijk haar kast. Wat ze nog niet weet, is dat ze daarbij hulp krijgt van Defensie! Die weten als geen ander hoe ze orde, structuur en discipline aan kunnen brengen. Door veel spullen weg te doen en alles wat overblijft netjes een plekje te geven, wordt het een stuk makkelijker om je huis ook echt opgeruimd te hóuden. Laten we zien hoe Laura het er vanaf brengt:

Dit is pas de eerste uitdaging van Laura’s Powermaand, en er gaan nog veel opdrachten volgen. In de volgende aflevering leert Laura
hoe ze uit haar comfort zone moet stappen! Houd NSMBL in de gaten om ook alle volgende afleveringen te zien.

In samenwerking met Defensie

Reageer op artikel:
Laura’s Powermaand #2: Laura ruimt haar kast op
Sluiten