Laura’s Snuffelstage: bezorger bij Thuisbezorgd.nl

Ooit, jaren geleden, koos ik voor een carrière als redacteur bij NSMBL. Een beetje schrijven, een beetje video’s maken; ik heb het hartstikke naar m’n zin. Maar wat als een ander carrièrepad beter voor me was geweest? Dat probeer ik te onderzoeken in de serie Laura’s Snuffelstage. In deze aflevering word ik bezorger bij Thuisbezorgd.nl!

Ik bestel enorm veel eten en krijg regelmatig een gezellige bezorg(st)er in een oranje jasje aan mijn deur. Zij komen mij door weer en wind gewoon kip brengen. Of friet. Of pizza. Of chicken tikka masala. Of alle vier. De enige interactie die ik met de bezorgers heb is de uitwisseling van het eten en de fooi en dan verdwijnen ze weer uit mijn leven.

Werken bij Thuisbezorgd.nl

Ik was erg benieuwd hoe het leven als bezorger bij Thuisbezorgd.nl er verder uitziet en besloot mezelf dus een dagje aan te bieden als stagiaire. In de onderstaande video zie je of ik daar een beetje goed in was.

Mijn conclusie? Wat een chille baan! Je hoeft niet op je eigen rammelbak door de stad, maar je krijgt een supersnelle e-bike, een warme jas, een goede verzekering, je kan je eigen uren indelen, je mag aan heel veel lekker eten ruiken én mensen blij maken. Ben jij ook geïnteresseerd? Ga dan naar op jobs.takeaway.com om te solliciteren!

In samenwerking met Thuisbezorgd.nl

Reageer op artikel:
Laura’s Snuffelstage: bezorger bij Thuisbezorgd.nl
Sluiten