admin
admin Post 19 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Je wilt gelijk opruimen na het zien van Lauren Conrads perfect georganiseerde kasten

In een wereld waarin iedereen ineens een minimalist lijkt te zijn of opruimt volgens de regels van KonMari, zijn er ook altijd mensen die hier niet aan meedoen. Het kan zijn dat je simpelweg geen zin of tijd hebt om je huis constant netjes en opgeruimd te hebben, maar het kan ook dat je gewoon niet weet waar je moet beginnen. Voor dat laatste probleem zijn er gelukkig mensen die je daarbij kunnen helpen.

Lauren Conrad vroeg om hulp

Iemand die ook de hulp ingeschakeld heeft van andere om haar huis netjes en opgeruimd te krijgen, is niemand minder dan The Hills ster Lauren Conrad. Zij schakelde de hulp in van The Home Edit om haar werkkamer, keuken, badkamer en andere kasten in het huis te voorzien van handige systemen. Om het wel in Laurens stijl te houden, licht en pastel, is er gebruik gemaakt van witte en doorzichtige bakken met gouden labels.

Jaloersmakend resultaat

Het resultaat deelde ze beiden via Instagram en is om jaloers op te worden. Al haar spullen perfect opgeborgen in dozen, de kasten zijn voorzien van een perfect symmetrische indeling en nergens is meer rommel te bekennen; wie wil dit nou niet?! Meer foto’s van de transformatie zijn te vinden op Lauren’s website, wat zeker de moeite waard is om te bekijken. Wordt je helemaal wild van deze manier van opruimen? Volg dan The Home Edit zeker even op Instagram, hun feed staat vol met foto’s van perfect georganiseerde kasten.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Je wilt gelijk opruimen na het zien van Lauren Conrads perfect georganiseerde kasten
Sluiten