Lazy Sunday? Deze must-watch films op Netflix moet je gezien hebben

Er is niets lekkerders dan je zondag doorbrengen met Netflix op de bank. Of je nou wil lachen, huilen of iets nieuws wil leren: Netflix heeft het voor je. Van nieuwe lanceringen, all-time favorites tot Netflix Originals, wij geven je de beste films voor een zondag gevuld met entertainment.

Denk je alle films wel gezien te hebben inmiddels of heb je gewoon geen inspiratie? Deze films moet je gezien hebben en staan gewoon op Netflix.

1. Two Popes

Deze Oscar genomineerde Netflix-film gaat over de abdicatie van paus Benedictus XVI en de verkiezing van paus Franciscus in 2013. Het is een vrij nieuwe dramafilm met grappige elementen en de film weet zelfs niet-religieus publiek te boeien. Kijken dus.

2. The Irishman

Gebaseerd op een boek uit 2004, I Heard You Paint Houses, is The Irishman een Amerikaanse misdaadfilm. Met hoofdrolspelers als Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci is dit gewoon een must-watch.

3. West Side Story

De West Side Story is een klassieke musicalfilm en zit vol actie, humor en dramatische scenes. Daarnaast vind je natuurlijk de nodige muziek en dans terug in de film. De film heeft tien Academy Awards gewonnen tijdens de Oscars, dus reden genoeg om te kijken.

4. Someone Great

Een romantische comedy over liefde, verlies, groei en vriendschap tussen vrouwen. Een Netflix Original film die hedendaagse problemen voor vrouwen perfect in kaart brengt en niet bang is om het grijze gebied aan te spreken.

5. Birdbox

Birdbox is een apocalyptische thriller over een ongeziene aanwezigheid die een groot deel van de samenleving tot zelfmoord heeft gedreven. Deze Netflix Original had recordbrekende kijkcijfers toen hij werd gelanceerd in december 2018.

6. Dallas Buyer’s Club

Een biografische film over de AIDS epidemie in 1980. Ron Woodruff start een bedrijf en besluit illegale, ongecontroleerde medicatie binnen te smokkelen in Texas.

7. Girl With The Dragon Tattoo

Girl With The Dragon Tattoo is een Zweedse crime-thriller die gaat over een ontevreden journalist. Hij wordt gevraagd een rijke man te helpen ontdekken wat er met zijn verdwenen nichtje is gebeurd. Vergezeld door een mysterieuze en briljante vrouwelijke onderzoeker starten ze het onderzoek.

8. The Wolf of Wall Street

Voor iedereen die deze film nog niet heeft gekeken: ga het zien. Het waargebeurde verhaal van Jordan Belfort en zijn lifestyle wordt fantastisch vertolkt door Leonardo DiCaprio. Gewoon te zien op Netflix.

9. To All The Boys I’ve Loved Before

Wanneer de geheime, verborgen en onschuldige liefdesbrieven van Lara Jean Covey aan vijf jongens waar ze verliefd op is op de een of andere manier hun weg vinden naar de ontvangers, ontstaat er chaos. Eén van de jongens blijkt namelijk het ex-vriendje van haar zus. Een Netflix Original om van te smullen.

10. About Time

De meest romantische film over een jonge man die erachter komt dat hij de kans heeft om terug te gaan in de tijd. Hij kan kiezen voor een mooiere toekomst en gebruikt zijn tijd om liefde te vinden.

Reageer op artikel:
Lazy Sunday? Deze must-watch films op Netflix moet je gezien hebben
Sluiten